The Humble Indie Bundle 3

Treći Bundle je pred nama – u ovom se nude Crayon Physics Deluxe, Cogs, VVVVVV, Hammerflight, And Yet It Moves. Ukoliko želite imati neku od ovih igara, dajte koliko možete i pomognite nezavisnim developerima ovih igara. Dio novca možete donirati u dobrotvorne svrhe, a dio možete dati i organizatorima ove zanimljive akcije.

Prethodna dva Humble Bundlea su postigla jako veliki uspjeh i zaradu od preko milijun dolara. Linuxaši su se pokazali naročito darežljivima i u prosjeku su davali daleko veće donacije od korisnika ostalih operativnih sustava. Akcija traje još trinaest dana, a sve igre rade na Windows, Mac OS X-u i Linuxu. (kada ih jednom kupite možete ih istalirati na neograničen broj računala i operativnih sustava).

Posjetite The Humble Indie Bundle stranicu: http://www.humblebundle.com/

Pogledajte i videonajavu ove akcije: www.youtube.com

Radoslav Dejanović piše za Monitor.hr

“Sjećate li se kako sam se prvi put divio ideji prodavanja kolekcije Indie igara po principu “daj što daš”? Jednostavna ideja, nekoliko igara skupi se na hrpu i prodaje preko Interneta, a kupac uplaćuje od jednog dolara na više, koliko mu već taj paket vrijedi. Takva prodaja igra na kartu velikih brojeva, što homo economicus domesticus teško može shvatiti, odrastavši u malenoj zemljici mizernog tržišta. U inat državotvornoj financijskoj misli koja prevladava u društvu i koja kaže kako je bolje prodati manje uz veću maržu, nego više uz manju maržu, poduzetna ekipa skupila je više od milijun dolara u par kratkih tjedana.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.