Beograd – Ubuntu 10.04 LTS prezentacija

Ubuntu lokalna zajednica Srbije Vas poziva da sudjelujete u promociji najnovijeg izdanja operacijskog sustava Ubuntu 10.04, kodnog imena Lucid Lynx, koje će se održati dana 9. svibnja. 2010. godine u Beogradu, u Domu omladine (klik za mapu) sa početkom u 16 sati.

Što možete očekivati na promociji? Prije svega, priliku da se upoznate sa Ubuntuom, operacijskim sustavom otvorenog koda, najpopularnijom distribucijom GNU/Linuxa današnjice, koju koriste milijuni korisnika diljem svijeta, a koji u Srbiji, naporima volontera i članova lokalne Ubuntu zajednice, imate priliku koristiti na domaćem jeziku.

Na promociji možete vidjeti Ubuntu u akciji, te poslušati kratko i zanimljivo predavanje o samoj distribuciji, njenim mogućnostima, i možda najvažnije, o prednostima uporabe slobodnih operacijskih sustava otvorenog koda.

Na kraju, tu je i prilika za druženje sa članovima lokalne zajednice – kroz ugodan razgovor možete saznati sve ono što ste oduvijek htjeli saznati o Ubuntuu, a niste imali koga pitati.

Izvor: ubuntu-rs.org

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.