Gimp Magazine Issue #3

Za sve koji već koriste GIMP te one koji će ga tek početi koristiti, razveseliti će vijest da je početkom ožujka objavljen treći broj časopisa Gimp Magazine.

Ekipa koja stoji iza projekta Gimp Magazine i novim brojem nastavlja prethodno zacrtan put izdavanja kvalitetnog i besplatnog časopisa kojim iskusne i manje iskusne korisnike nastoje upoznati s mogućnostima GIMP-a.

Gimp Magazine Issue 3
Gimp Magazine # Issue3

 

Nakon prvog i drugog broja (koji je preuzet više od 100 000 puta u prvom mjesecu objave), treći broj Gimp Magazinea čitatelju donosi, uz već tradicionalne foto galerije, upute i savjete za korištenje GIMP-ovih alata te prvi nastavak stripa rađenog u potpunosti u GIMP-u.

Također, donosi i usporedni test Photoshopa i GIMP-a koji nije odrađen u smislu koji je bolji, već kao objektivan prikaz mogućnosti oba programa s ciljem da se korisnicima olakša odabir između ta dva programa temeljem njihovih potreba.

Kao i do sada, Gimp Magazine je izdan pod CC licencom te ga možete besplatno preuzeti, dok je za ljubitelje ili kolekcionare predviđeno tiskano izdanje po cijeni od 23 dolara.

PDF verziju časopisa možete preuzeti na poveznici unutar članka ili jednostavno posjetite http://gimpmagazine.org/.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (4 votes cast)
Gimp Magazine Issue #3, 5.0 out of 5 based on 4 ratings

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.