LinuxLab Rijeka – Tražimo predavače za LKLK 2012

LinuxLab – radna skupina IEEE-a SB Rijeka koju vode entuzijasti za Linux i slobodni softver na fakultetu, traže predavače za LinuxLab konferenciju Linux korisnika koja će se održati na Tehničkom fakultetu u Rijeci u 10.mj.

Događanja

  1. Predavanja u predavaonici fakulteta (kapaciteta cca. 100 ljudi)
  2. Radionice u informatičkoj učioni (kapaciteta 20 ljudi uz osigurana računala sa Fedorom)
  3. Teme mogu biti specifične/stručne iz Open Source domene računarstva, elektrotehnike i novih tehnologije ili jednostavne, široj publici zanimljive koje se mogu dodirivati i netehničkih aspekata Open Source-a.
LinuxLab Konferencija Linux Korisnika 2011
LinuxLab Konferencija Linux Korisnika 2011 (photo by http://acosoft.pro3x.com/)

Uvjeti

Obrađivanje prikladne teme, održavanje predavanja besplatno na engleskom ili hrvatskom jeziku te dopuštenje da se predavanje snima i kasnije bude dostupno na Internetu pod CC-BY-SA licencom. Ovdje možete preuzeti primjer izjave.

Okruženje predavanja

Za predavanje će se osigurati projektor i platno, računalo, razglas, ploča, brojač vremena i voda. Trajanje predavanja je između 30-45min. Za radionice će se osigurati projektor i platno, računalo, razglas, ploča, brojač vremena, voda i 20 računala za polaznike s Fedorom. Trajanje radionice se ponaosob dogovara predavačem. Otvoreni smo čuti dodatne želje predavača, te ako postoji potreba za kakvom dodatnom pripremom s naše strane rado ćemo se prilagoditi u granicama dopuštenim politikom Fakulteta.

Smještaj i prehrana

Ako se radi o predavaču koji nije iz Primorsko-goranske županije, osigurati će mu se smještaj koji će, u dogovoru s njim, biti u prostorijama Crvenog križa ili u privatnom smještaju organizatora. Pokriti će se i putni troškovi u iznosu ekvivalentnom cijeni karte za vlak. Za dan predavanja predavačima je osiguran ručak u kantini fakulteta.

Termin: Petak 12.10. i Subota 13.10
Mjesto: Tehnički fakultet Rijeka

Prijave se prikupljaju do 31.8. u 23:59

Za sve dodatne informacije i prijavu posjetite web stranice LinuxLaba Rijeka.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.