Natječaj za Android aplikacije

Vipnet s partnerom HTC te u suradnji s CARNetom i mjesečnikom Bug kao medijskim pokroviteljem vas poziva na sudjelovanje u Vip Android™ Izazovu – prvom hrvatskom natječaju za najbolju aplikaciju za smart telefone na Android™ platformi. Natječaj je otvoren za pojedince, tvrtke, grupe ljudi, a cilj mu je poticati razvoj lokalnih aplikacija za Android™ platformu.

Prva nagrada koja očekuje autora najbolje aplikacije iznosi 91.000 kn, drugonagrađena aplikacija autoru nosi 10.000kn, a tu je i utješnih 8 HTC Desire telefona za aplikacije koje se rangiraju od trećeg do desetog mjesta.

Prve aplikacije već pristižu, a sve je više i vaših upita. Na vaš zahtjev za više vremena za razvoj odlučili smo produljiti natječaj do 25. lipnja 2010. godine.

Također, želimo razjasniti pitanje koje nam često postavljate: Vip ni u kom slučaju ne postaje vlasnik aplikacija koje prijavite na natječaj; vlasnik aplikacije je developer, onaj tko ju je razvio. Vip po pravilima najtečaja ima pravo besplatne distribucije isključivo prijavljene verzije aplikacije i to Vip korisnicima. Svaka sljedeća verzija aplikacije je vlasnikova, koji s njom radi što želi. Naravno, Vip je otvoren i za komercijalnu suradnju s vama, no ona se regulira posebnim ugovorom neovisnim o ovom natječaju.

Za detaljne informacije provjerite Uvjete natječaja i kontaktirajte nas na android@vipnet.hr.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.