Objavljen peti broj GIMP Magazina

Za kraj godine, 10-og ovog mjeseca, objavljen je peti broj GIMP Magazina koji na gotovo 100 stranica donosi niz korisnih i kvalitetnih informacija vezanih za GIMP, tutorijal o retuširanju fotografija, intervju s Davidom Patom, niz drugih zanimljivosti, te uobičajenu galeriju radova poznatih i manje poznatih umjetnika.

GIMP Magazin br.5. - naslovnica
GIMP Magazin br.5. – naslovnica

Kao i prethodna izdanja, e-časopis GIMP Magazine besplatan je za preuzimanje putem ove poveznice, a zainteresirani čitatelji mogu naručiti i printano izdanje za 24$, odnosno verziju prilagođenu za iPad za 5$. Eventualno propuštena izdanja GIMP Magazina potražite ovdje.

Za kraj možete pogledati Directors Cut Video.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (49 votes cast)
Objavljen peti broj GIMP Magazina, 3.8 out of 5 based on 49 ratings

12 Komentara

Dodaj svoj

Da mi je znati koji je biser dao samo jednu zvjezdicu na ovaj kratak članak?
Tko god bio, osim ako nisi greškom to napravio, pogledaj se u ogledalu i zapitaj se kakav si čovjek. Katkad više vrijedi ovakav članak nego enciklopedija gluposti.

Svakodnevno nam dolazi par likova koji stavljaju po jednu zvjezdicu na članke. Nemoj biti preoštar prema njima Cooleechu! Nije im lako! Imaju oni svojih problema!
Neka dođu i ostave jednu zvijezdicu ako će im biti lakše zbog toga. Težak je njihov život i ja ih u potpunosti razumijem.
Nemojte ih osuđivati! Tko zna, možda se i vi jednom nađete u njihovoj situaciji?

Ma kad mi svi te trolove preostro osudjujemo, a radi se o ljudima koji imaju svojih problema u stvarnom zivotu i ovo im je jedina terapija.
Nije lako biti sam i jadan, ismijan u stvarnom zivotu. Da nema interneta tko zna sto bi se s tim ljudima dogodilo i kako bi zavrsili?
Imajte razumijevanja za njih. 😉

Čitam redovno tekstove i vidio sam zvjezdice ali nikad nisam tipkao.Sad me zanima kako to funkcionira.Dali su zvjezdice ocjene od 1 do 5 pa tako ocijenim članak?
Ako mu dam npr. ocjenu 4 kliknem na četvrtu zvjezdicu ( od lijeve str.) ?? ili kako ??

Pozz.

Što te zbunilo u mom postu? (češ-češ) Kritizirao sam ocjenu od jedne zvjezdice, što je apsurd. Ocjene daješ tako da zvjezdice brojiš s lijeve prema desnoj strani i klikneš na neku od njih; npr. treću za ocjenu 3, četvrtu za ocjenu 4 itd. 😉

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.