Osijek: Installfest i radionica

Hrvatska udruga Linux korisnika podružnica Osijek i Udruga obitelji poginulih hrvatskih branitelja Domovinskog rata organiziraju Linux Installfest i radionicu o osnovama Linuxa. Pozivamo sve entuzijaste i zaljubljenike u računala, slobodni i otvoreni kod i Linux operativni sustav da dođu na Linux Installfest u srijedu, 11.02.2009. s početkom u 17.00 sati i u nedjelju, 15.02.2009. s početkom u 15.00 sati.

Dobrodošli su kako početnici, tako i oni koji već ponešto znaju o Linuxu i svemu što uz to ide. Za sva pitanja i prijedloge možete se javiti na naš forum ili na email info@linux-osijek.org te izraziti svoje želje o onome što vas zanima i što bi željeli naučiti. Ili, ako vam je tako lakše, možete jednostavno doći u naš prostor u zakazano vrijeme te na licu mjesta postaviti pitanja.

Za prisustvovanje na radionici potrebno je unaprijed pripremiti svoje računalo – osloboditi 7-15GB diskovnog prostora u jednoj particiji jer na radionici neće biti vremena za to (particioniranje oduzima previše vremena).

Nije važno ako do sada još nikada niste sami instalirali Linux na svoje računalo niti da li ste ikada koristili Linux, samo ponesite svoj laptop ili stolno računalo (dovoljno je ponijeti samo kućište, monitore imamo), pa ćemo vam mi pomoći oko instalacije.

Osigurat ćemo 2-3 računala za one koji žele prisustvovati radionici, a nikako ne mogu donijeti svoje računalo ili ga nemaju.

Adresa: Vukovarska 3, prvi kat.
Karta: http://tinyurl.com/razmjena-osijek

Zbog prostorne organizacije za svaku se radionicu može se prijaviti do 10 osoba, pa tko prvi, njegova djevojka/dečko.

Prijave za radionicu zaprimaju se ovdje.
Zbog troškova pripreme materijala za radionicu odredili smo simboličnu kotizaciju od 20,00 kn.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.