Pocket Legends i Star Legends sada i na Linuxu

Ako ste vlasnik Android telefona onda znate što su to Pocket Legends i Star Legends. Ako imate sreće pa niste kupili neki od slabašnijih modela telefona onda ste možda i zaigrali koju partiju ovih MMORPG-ova dok ste čekali red u banci ili kod zubara.


Od nedavno su ove igre dostupna i u Chrome Web trgovini. Iako se radi o 3D igrama koje se pokreću unutar Internetskog preglednika možete očekivati solidnu grafiku i dobre performanse tijekom igre.
Ovo su prve MMORPG igre koje rade i na mobilnim uređajima (iOS, Android) i na desktop računalima, a obje igre su potpuno besplatne.

Pogledajte promotivni video:

Ako imate Chromium internetski preglednik trebate znati da zbog buga 32-bitna verzija ne može pokretati Native Client dodatak (vlasnici 64-bitne verzije Chromiuma neće imati taj problem, dok će Chrome raditi i u 32 i u 64-bitnoj verziji).
Naravno, trebate imati grafičku karticu koja podržava ovu igru. Da bi doznali kakva je situacija s vašom grafičkom karticom ukucajte chrome://gpu u adresno polje preglednika. Ako dobijete da se vaša kartica ne slaže dobro s ovom tehnologijom ne morate očajavati. U preglednik ukucajte google-chrome –enable-webgl –ignore-gpu-blacklist. Ili odite na chrome://flags i označite Override software rendering list. Restartajte preglednik. Pokrenite chrome://gpu i ako je sve prošlo kako treba vaša kartica će biti osposobljena.

Nadamo se da je ovo početak novog trenda i da ćemo u Chrome Web trgovini uskoro vidjeti još puno kvalitetnih naslova. To bi sigurno značilo po koji dual boot s Windowsima manje.

 

Autor:B.S.

Izvor:Ubuntuvibes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 Komentar

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.