Pokrećemo natječaj za dizajn ovogodišnje LZS majice!

DODATAK: Natječaj smo produžili do nedjelje 02.06.2013. u ponoć!

Dragi naši LZS-ovci, došlo nam je lijepo vrijeme. Sezona kiša je prestala i narednih nekoliko mjeseci očekujemo samo sunčane dane.

Vrijeme je da se polako izvučemo iz svojih soba, podruma, garaža i priključimo ostatku pučanstva na ispijanju kava, pivica, šetnji prirodom, vožnji biciklom i nabijanju lopte po travnjaku. Naravno, za sve to je nužna pravilna garderoba a svi znamo da jedan LZS-ovac prezire izići pred ljude u bilo čemu osim u LZS majici!

Prošlogodišnje ste najvjerojatnije već iznosili a ako i niste, nećete si valjda dozvoliti da vas uhvate u starom modelu LZS majice?!

Upravo zbog gore navedenih razloga pokrećemo natječaj za dizajn ovogodišnje LZS majice! Natječaju mogu pristupiti svi koji znaju koristiti neki od programa za crtanje i obradu slika, a usto su još kreativni i svoju kreaciju znaju pretočiti u oku primamljiv uradak.

U ovakvu majicu ubacite vaš dizajn! Budite i vi dio LZS legende!!!

U ovakvu majicu ubacite vaš dizajn! Budite i vi dio LZS legende!!!

Vašu ideju kako bi LZS majica trebala izgledati pošaljite na email adresu: lzsmajice@gmail.com

Primamo sve uobičajene slikovne formate i pdf, a najviše preferiramo svg koji se kao što mu ime kaže da povećati proizvoljan broj puta. Ukoliko niste majstori od Inkscapea, nastojte svoju png, jpg, ili pdf kreaciju izraditi u što pristojnijim dimenzijama kako bi slika što ljepše izgledala na novim majicama. Preporučamo 2000×2000 piksela.

Bilo bi jako pohvalno da u vašu viziju LZS majice uklopite i našu web adresu, a HOW logotip isto tako ne bi bio naodmet. Nećemo ograničavati vašu kreativnost pa vam dozvoljavamo da po želji dizajnirate prednju i stražnju stranu majice. Međutim, računajte da si majice trebaju moći priuštiti i prosječni Linuxaši, tako da se ograničite na tri do četiri boje.

Pristigle slike ćemo objavljivati na našem forumu.

Natječaj kreće danas, a završava 30.05.2013 u ponoć. Po završenom natječaju birana i vrlo sposobna LZS komisija će odabrati pet najboljih uradaka. Potom ćemo na našem forumu upriličiti glasovanje za najbolji dizajn. Glasovanju će moći pristupiti svi forumaši.

Završetkom natječaja naravno slijedi ono čemu se svi veselite. Majice ćete moći kupiti na našim web stranicama, a potom ćete i ove sezone izazivati zavist onih modno osvještenih koji su na žalost propustili ovu divnu akciju LZS-a.

Ukoliko vam zatreba kliknite za službeni logotip LZS-a, i HOW-a.

DODATAK: Natječaj smo produžili do nedjelje 02.06.2013. u ponoć.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 5.0/5 (11 votes cast)
Pokrećemo natječaj za dizajn ovogodišnje LZS majice!, 5.0 out of 5 based on 11 ratings

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.