Produžujemo rok za narudžbe majica do kraja tjedna

Dragi naši Linuxaši, zahvaljujemo vam se na vašem interesu! Kroz ovih tjedan dana smo uspjeli ostvariti željeni cilj od 200 naručenih majica! Čak smo ga malo i prešli.

Kako nam dolazi kraj tjedna, te bi bilo nepraktično uplate majica započeti zadnji radni dan u tjednu, odlučili smo se ostaviti vam još par dana kako bi i neodlučni među vama imali dovoljno vremena za zakašnjelu narudžbu ovog prekrasnog odjevnog predmeta. 😉
Narudžbe za majice ćemo primati do nedjelje navečer.

Crna-majica

 

Bijela-majica

 

Oni koji su naručili svoje primjerke mogu već tijekom vikenda očekivati e-mail s uputama kako uplatiti novce za majicu. Uplate ćemo početi primati sljedeći ponedjeljak, a zaključiti ćemo ih s nedjeljom.
Po završenoj uplati kreće tisak majica, te njihovo slanje ponosnim vlasnicima.

Molimo sve naše čitatelje koji su naručili majice da rokove za uplatu shvate ozbiljno, jer cijela akcija ovisi o vašim pravovremenim uplatama. Naime, dok ne skupimo financijska sredstva, ne možemo krenuti u tiskanje majica, a zakašnjeli platiše bi mogli ostati bez svog naručenog primjerka.

Da vas još jednom podsjetimo, majice možete naručiti klikom na ovu poveznicu.

Još jednom se zahvaljujemo svima na vašem velikom interesu! Nadamo se da će vam i ovogodišnja majica biti kvalitetna i udobna. 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (6 votes cast)
Produžujemo rok za narudžbe majica do kraja tjedna, 5.0 out of 5 based on 6 ratings

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.