The Humble Indie Bundle

Gameri među nama, naišli smo na akciju koja bi vas mogla zainteresirati. The Humble Indie Bundle naziv je za paket popularnih igara dostupnih za sve tri važnije platforme. U paketu možemo pronaći klasike kao što su World of Goo, Aquaria, Gish, Lugaru i Penumbra, sve oslobođene DRM restrikcija. Ovaj paket, koji bi u običnoj prodaji platili oko 80 dolara, možete kupiti po cijeni koju sami odredite! Ipak, možda ne bi trebali škrtariti, naime – novac je namijenjen u dobrotvorne svrhe. Akcija traje još svega pet dana, stoga požurite ukoliko ste zainteresirani! Više o akciji možete pronaći na web stranici izdavača www.wolfire.com/humble.

Radoslav Dejanović na ovu temu piše u kolumni za Monitor.hr

U novoj kolumni za Monitor.hr, Radoslav Dejanović osvrće se na poduhvat Wolfire games studia, koji je nedavno ostvario uspjeh kroz dobro osmišljenu akciju. U nastavku slijedi uvod:

“Kako u vrijeme recesije zaraditi milijun dolara u jednom tjednu – prodavanjem vlastitog softvera? Netko je i u ovim teškim vremenima u roku od tjedan dana skuckao milijun dolara na prodaji vlastitog softvera! Nije bila riječ o nekom posebno pametnom softveru, već o zbirci računalnih igara – po cijeni koju sami upišete u on-line formular! O čemu se radi? Što su napravili? Što je to tako nepojmljivo pametno? Kakav je to fantastičan marketinški trik uporabljen?”

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.