ThinkFree uredski paket

Netbook prijenosnici, svojim dimenzijama i prenosivošću idealni su za sve internet zadatke, ali ujedno mogu poslužiti i za rad u uredskim paketima (posebno je praktično netbook spojiti na projektor radi održavanja prezentacija). Međutim, većina uredskih paketa je prilično gladna resursa, što predstavlja problem za slabašan hardver unutar ovih prijenosnika. Kako bi na neki način doskočila problemu, kompanija ThinkFree objavila je “ThinkFree Mobile Netbook ESD” uredski paket, koji unatoč onome “Free” u imenu, košta 40$.

Paket se sastoji od tekstualnog procesora (ThinkFree Write), tabličnog kalkulatora (ThinkFree Calc) i programa za izradu prezentacija (ThinkFree Show). U kompaniji navode kako su aplikacije kompatibilne s Microsoft Office formatima, a kompletan paket možete upogoniti na svim bitnim platformama (Linux, Microsoft Windows, Mac OS X, Google Android).

Hardverski zahtjevi su zaista minimalni, poslužit će bilo koji x86, ARMv6 ili ARMv7 procesor, 256MB RAM memorije i 50MB slobodnog prostora na disku. Također, sa ESD verzijom dobivate i 1GB prostora za pohranu OnLine. Više o svemu saznajte na službenim stranicama.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.