U Rijeci se po prvi puta održavaju “Dani otvorenog koda”

Dani otvorenog koda su događaj na Veleučilištu u Rijeci sa kojim se želi promovirati informatika, otvoreni kod i razmjena iskustava među studentima.

Dana 21.5.2013. na Veleučilištu u Rijeci će se po prvi puta održati Dani otvorenog koda. Dani otvorenog koda predstavljaju konferenciju otvorenog tipa na kojoj mogu prisustvovati svi koji su zainteresirani u otvoreni svijet informatike i elektrotehnike. Predavanja koja će se održati biti će na temu informatike, telematike, elektrotehnike, softvera otvorenog koda, međunarodnih standarda, razmjene iskustava i o međunarodnim organizacijama.

Među poznatim predavačima je i Ivan Guštin (Hrvatska udruga Linux korisnika). Svi koji imaju radove i zainteresirani su za izlaganje na konferenciji neka se jave do petka 17.5.2013. na mail nanic@veleri.hr .

Pogledajmo i listu izlaganja:

Dani otvorenog koda

Početak događanja je u 13 i 30 sati, u dvorani 401 (četvrti kat, kad stignete na vrh, desno i na kraj hodnika). Više informacija potražite na web stranicama student.veleri.hr.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
U Rijeci se po prvi puta održavaju "Dani otvorenog koda", 5.0 out of 5 based on 5 ratings

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.