HULK traži predavače i moderatore za drugi Virtualni dan slobodnih i otvorenih tehnologija

U nedjelju 7.12.2014. će se održati drugi “Virtualni dan slobodnih i otvorenih tehnologija”. Cilj ovakvih okupljanja je povećanje vidljivosti te povećanje same FLOSS zajednice u regiji.

Virtualni-dan-slobodnih-i-otvorenih-tehnologija

 

Više o samom projektu, te kako je prošao prvi “Virtualni dan” možete vidjeti na ovoj poveznici. Predavanja poslušajte na HULK-ovom youtube kanalu:

HULK poziva da im se jave svi zainteresirani za održavanje predavanja i moderiranje rasprava. Teme predavanja mogu biti jednostavne, npr. kako instalirati neki softver ili kako se uključiti u neki projekt. Naravno, teme mogu biti i kompleksne, npr. kako automatizirati 100+ servera pomoću Ansible-a ili kako poslati Linux zakrpu…… Prepuštamo vama na volju.

Prima se maksimalno 4-6 predavača/ica. Znači, ili 4 predavača/ica i svatko ima 20 minuta vremena za predavanje + 10 minuta za pitanje/odgovor, ili 6 predavača/ica i svatko ima 15 min za predavanje + 5 minuta za pitanje i odgovor.

Predavanja će se održavati putem Google hangout on Aira, a preko IRC-a će se moći postavljati pitanja.

Svi koji su zainteresirani za predavanja ili moderiranje se trebaju najkasnije do 25.11.2014.(uključujući i taj dan) javiti HULK-u, ili na naš forum.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.