4.931 pregleda

Krajem mjeseca održava se Code At Six – okupljanje domaćih developera

2

CodeAtSix – okupljanje developera u organizaciji tvrtke Infinum, održava se 30. svibnja u 18h, u prostorijama navedene tvrtke, Odranska 1, dok će par dana ranije, točnije 26. svibnja u 09h, održati Hackathon, također u istim prostorijama.

codeAtSix

Što možete očekivati, objavljeno je na službenim web stranicama susreta, a mi prenosimo najvažnije:

Teme su vezane uz razvoj web i mobilnih aplikacija u modernim tehnologijama sa krvavog ruba. Ako se palite na hajp termove poput: Rails, Django, Node, Backbone, Mongo, iOS, Android, Sencha Touch, Cofeescript … bit će vam zanimljivo i na Code at Six druženjima. Ovim okupljanjem želimo širiti development community u Hrvatskoj, povezivati development profesionalce i entuzijaste te potaknuti razmjenu znanja, iskustava i prije spomenute pive.

Također, preduvjet za sudjelovanje je da mrzite SVN.

O čemu ćemo pričati?

Samo za vas ravno iz tvornice najboljih mobilnih aplikacija na balkanu Tomislav Car hejtat ce NoSQL i objasniti zasto MySQL >> NoSQL. Balkanski JS guru Mihael Konjevic pricati ce o organizaciji JS koda u client side web aplikacijama, plus, pokusat ce nam prodati svoj novi framework CanJS. Oba predavanja biti će hands on. Nema dakle brige o tome da će biti dosadna.

Više informacija kao i obrazac za prijavu potražite na službenim web stranicama. Također, zapratite službeni Twitter nalog @CodeAtSix.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 komentara

  1. shime napisao:

    Na njihovoj stranici piše da je hackaton 26.05. a meetup 30.05.

    Vaša greška ili njihova?

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.