Linux za Sve želi vam sretnu Novu 2012. godinu!

Nova godina za sve nas ima posebno značenje – nakon slavlja popraćenog povećim količinama alkohola, onako mamurni, svjesni smo da je novi početak pred nama. Nadamo se da će godina biti bolja od prošle, donosimo novogodišnje odluke, želimo biti bolje osobe, odlučujemo truditi se više, napraviti više.

Pet-do-dvanaest

Tako i mi, dragi posjetitelji, ulazimo u šestu godinu rada, sa puno iskustva iza sebe, čvrsto na nogama. Planovi za ovu godinu su veliki, a očito – počinjemo sa dovršavanjem novog dizajna i prelaska na novu platformu, kako bi što prije izbacili onaj ružni Beta znak.

Trudit ćemo se imati više autorskih tekstova, manje prenesenih vijesti. Bit ćemo ažurni kao i do sada – bez obzira što se radi tek o regionalnom portalu, najnovija događanja možete pratiti upravo kod nas. Uvest ćemo neke nove sekcije, poput raznih uputstava gdje ćemo Vas učiti svladati moćne alate kao što su GIMP, Inkscape i dr.

Naše prisustvo na YouTubeu drastično će se promijeniti – koristit ćemo video kao alat komunikacije, informiranja i edukacije. Na svim ostalim društvenim mrežama ostajemo prisutni kao što smo bili i do sada – dvosmjerna komunikacija za nas je bitna stvar.

Potrudit ćemo se oko marketinga, prvenstveno pokušati pribaviti sredstva za Facebook i Google kampanje, nastaviti suradnju sa domaćim portalima i smjestiti naše bannere na neke nove. Apelirat ćemo na Vas da ispod članka kliknete na “Like” ili koju već društvenu mrežu koristite, da se vijest proširi uz Vašu pomoć.

Napravit ćemo koju grešku, zarumeniti se i ispričati. Ljudi smo.

Organizirat ćemo okupljanja forumaša kao i do sada, samo nadamo se ove godine nešto češće. Popiti pivo viška uz debatu što je bolje – KDE ili GNOME je nešto neprocjenjivo. Povezat ćemo poznate avatare sa licima i ostvariti nova prijateljstva, poslovne prilike, možda i ljubav.

A ljubav je bitna, ljubav prema Linuxu nas drži okupljenima, upravo zbog nje čitate ovaj tekst. Pomoći ćemo jedni drugima u duhu slobodnog softvera, pomoći ćemo da se ovaj projekt nastavi. Pisat ćemo, komentirati, raspravljati, nuditi ideje i slobodno vrijeme. Svatko može učiniti nešto za portal, bez Vas smo ništa, samo još jedna web adresa u oceanu drugih.

Sve najbolje u novoj godini, obilje sreće i zadovoljstva, te dom pun blagostanja i razumijevanja od srca Vam želi uredništvo web portala Linux za Sve.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

1 Komentar

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.