Osijek – Linux Retro Gaming

Pridružite nam se ove subote na Linux Retro Gaming druženju uz dobre stare Linux igre poput Frozen-bubble, Teeworlds, Blobwars, Wormux, Glaxium i drugih. Pozvani su svi članovi Linux zajednice, oni koji to žele postati, kao i oni koji se samo vole opustiti i družiti uz dobru igru. Očekuje vas razigrana atmosfera, zabavne igre, ugodno društvo, grickalice, a one najuspješnije i nagrade sponzora koje će primiti sami ili zajedno s partnerom/ima. Naime, planira se individualno igranje, ali i igranje u grupama zbog čega zdravog natjecateljskog duha neće nedostajati.

Prethodno iskustvo i godine nisu uvjet jer je primarni cilj druženje, dobra zabava i promoviranje Open Source gaminga, pa očekujemo sve zainteresirane od 8 do 88 godina.

Ukoliko imate neku svoju omiljenu igru možete ju predložiti na forumu ili Facebook grupi udruge (Linux Osijek), pa ukoliko bude zainteresiranih zaigrat ćemo ju u subotu.

Linux Retro Gaming druženje održat će se u Osijeku u prostoru TERA-e (Tehnologijsko Razvojni Centar), Trg Ljudevita Gaja 6, u subotu, 13. ožujka s početkom u 15.00 sati.
Karta: http://www.umapper.com/maps/view/id/38408/

Dodatne informacije o događaju te kako instalirati igre na vaše računalo možete pronaći na stranicama foruma osječke podružnice Hrvatske udruge Linux korisnika.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.