5.164 pregleda

Raspberry Pi predstavio vlastitu trgovinu s aplikacijama

3

Popularizacijom pametnih telefona došlo je do “booma” trgovina s aplikacijama na raznim platformama. Jednu takvu dobio je i Raspberry Pi.

Trgovine s aplikacijama zapravo su repozitoriji aplikacija za određenu platformu, najčešće upakirani u obojene kataloge s opisima, slikama i video zapisima. Većina ih sadrži kako besplatne, tako i komercijalne aplikacije, često po vrlo povoljnim cijenama.

Pi Store

Upravo jednu takvu dobio je i Raspberry Pi projekt (minijaturno jeftino računalo o kojem smo više puta pisali na našim web stranicama), u suradnji s IndieCityem i Velocixom. Trenutno je u ponudi tek skromnih 25 aplikacija i igara (sve su besplatne, osim igre “Storm in a Teacup” koja se može kupiti za svega 3 dolara), međutim za očekivati je da će ove brojke s vremenom rasti.

Trgovini možete pristupiti putem web adrese store.raspberrypi.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Raspberry Pi predstavio vlastitu trgovinu s aplikacijama, 4.0 out of 5 based on 1 rating

3 komentara

 1. Uroš napisao:

  E da je Canonical sad bi grmelo od gneva, ovako sve je okay 🙂

  • Zlatko napisao:

   Pa ja ni ovako ne vidim sta je tu specijalno i zasto je moralo da stoji jos par firmi iza toga … mislim ovo je projekat od jednog dana. Slozis prodavnicu na OpenCart platformi i eto ti … mislim … Ali ajde da pozdravim projekat, mada nikad nisam bio za te računare. Mada je ok primena za internet.

 2. kepica napisao:

  još jednom sve pohvale Raspberry Pi timu.

  od prvog dana je jasno da iza ovog projekta stoji marketinški genije ( nekoliko njih ? )

  znam da je zajednici otvorenog koda puno važnije promicanje nekih drugih vrijednosti, ipak – gledajte i učite od majstora !

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.