Posljednje pripreme za SHARE2 konferenciju, gledajte prijenos uživo

Druga po redu SHARE konferencija u Beogradu

Druga po redu SHARE konferencija održati će se od 26. do 28. travnja 2012. godine, a Beograd će ponovo postati epicentar razmijene naprednih ideja i znanja iz oblasti društva, tehnologije, Interneta, glazbe i novih medija. Sve to će pratiti intenzivan glazbeni program koji će se istovremeno odvijati u nekoliko odabranih klubova i alternativnih prostora u gradu.

Ovdje možete pogledati satnicu ili preuzeti u PDF odnosno formatu za Google kalendar, što je vrlo praktično za korištenje na vašem pametnom telefonu, tabletu ili pak prijenosnom računalu. Pored same satnice na istoj adresi dostupne su i Android te iOS SHARE aplikacije, koje osim satnice donose i dodatne informacije koje će vam svakako biti od koristi.

Za sve koji nisu u mogućnosti otići na ovu zaista izvanrednu konferenciju, omogućen je prijenos uživo na web adresi www.shareconference.net/live. U slučaju da vam “tajming” ne odgovara, snimke će biti dostupne naknadno.

Za sve ostale informacije, posjetite službene web stranice www.shareconference.net

Napomenimo još da će u okviru Share konferencije biti održana prezentacija Ubuntu LoCo tima pod nazivom “Prezentacija Ubuntu 12.04 u okviru share conference u Beogradu“. Svi zainteresirani mogu se javiti e-mailom na adresu loco@ubuntusrbija.org oko detalja (postoji mogućnost da se osigura smještaj pa i narukvica za nas izvan Srbije).

Prezentacija Ubuntu 12.04 u okviru share conference u Beogradu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.