Zaplešimo za Hacklab

Brojka četiri je isprepletena tijekom ljudskog života na puno nivoa: četiri su dimenzije, četiri su bazna elementa (voda, zemlja, zrak i vatra). Brojka “4” u ovom slučaju označava prošlost, sadašnjoj i budućnost… Prošlo je 4 godine od osnutka, kao i svake godine, netlabel Diggarama vas zove na proslavu – sada i ovog trenutka. Party će se održati u četvrtak 27.5. u prostoru Medike (četvrti dan u tjednu), ovog puta i s humanitarnom notom gledanja u budućnost – cilj partija je benefit za udrugu Hacklab01.

Hacklab01 je mjesto društvenog ekperimenta i susreta tehničkih “uradi sam” znalaca te političkih “društveno angažiranih” aktivista/ica. U ovom laboratoriju jedni pronalaze potrebnu recikliranu ili izgrađenu tehnologiju, drugi potrebno znanje, a treći društvo koje ih izvlači iz socijalne izolacije… Hacklab01 koristi isključivo GNU/Linux i primarna mu je namjena približavanje ovog besplatnog operativnog sustava krajnjim korisnicima koji su u zamci piratskog i neprilagodljivog komercijalnog software-a.

“01” je uz binarno “ima ili nema” i pozivni broj za Zagreb. Jednog dana voljeli bismo vidjeti još labova u drugim gradovima sa drugim brojevima iza imena… Gdje se nalazi Hacklab01? Hacklab01 se nalazi u AKC Medika u Zagrebu u sobi s kliznim vratima, nasuprot ulaza u prvu prostoriju u kojoj se odvija program. Adresa: Pierottijeva 11, 10 000 Zagreb.

Za 20kn pomoći ćete udruzi da plati najam i troškove, kao nadoknadu za to dobivate mračnu i brzu techno zabavu koju za vas u podzemlju Medike proizvode: Flame, Viator & Lenox, Blurix & DraCo. Slijedeći dobri niz techno partija do sad. Sjetimo se gostovanja Rolanda Caspera, Neshe Tehnike, Lenny Dee-a, Tymona, Waldhausa, Veztaxa, Psycodeda i zoe.orange i domaćih snaga Kikija, Guida, Zokya, Davora O., Kexie, FM-a, Perfect Blind/Deimos i Juice-a zaslužnih za dobru atmosferu i još bolji ples tijekom večeri. Vrijeme je da stvari postanu mračnije, brže i opasnije.

U četvrtak 27.5. s početkom u 20h, jer je sljedeći dan ipak radni dan pa da se večer iskoristi najoptimalnije moguće, sa sretnim završetkom u nedefinirano doba za najizdržljivije (i one koji ne rade drugi dan i nemaju obaveza). Vidimo se u prostoru AKC Medika.

Yes, we rave… Again!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.