4.111 pregleda

Canonical na CES-u 2012. Las Vegas

3

Ovogodišnji Consumer Electronics Show (CES) 2012 – najveći svjetski sajam potrošačke elektronike održava se od 09. do 13. siječnja. u Las Vegasu (primijetite da ove godine počinje sa tjedan dana zakašnjenja). Kao i do sada, najveći giganti tehnološke industrije prezentirat će nam planove za ovu godinu, na 1.6 milijuna kvadratnih metara, među 140 tisuća posjetitelja koji će doputovati iz raznih dijelova svijeta.

Ove godine se očekuje 140 tisuća posjetitelja

 

Canonical – kompanija iza Ubuntu Linuxa, ove godine po prvi puta pojavit će se na CES-u (gornji kat u južnoj hali 4, lokacija 35379 pored Las Vegas Convention centra).

Prezentirat će se najnovije iz Desktop svijeta, Oblačnog računalstva – demonstracije Ubuntu One servisa, a kasnije će biti prikazan i ekskluzivni “Ubuntu concept design”.

Iz Canonicala pozivaju na CES, kako bi pokazali zašto se baš Ubuntu našao na milijunima kućnih računala i tisućama onih namijenjenih poslovanju. Također, biti će prilike otkriti na koji način Canonical podržava rastući broj proizvođača sa predinstaliranim Ubuntu Linuxom na svom hardveru.

Za sve one koji žele ugovoriti sastanak ili intervju na sajmu, javite se e-mailom na adresu sales@canonical.com, poručuju iz Canonicala. Službena najava nalazi se Canonicalovom blogu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Oznake:, ,

3 komentara

  1. dado napisao:

    I, kad će LZS poslati svoju delegaciju reportera na CES? 😀

  2. admin napisao:

    Vjeruj, nitko ne bi bio sretniji od nas 😉 Srećom, hvala na tehnologiji pa možemo pratiti iz naslonjača.

  3. Suko napisao:

    Na nesreću trenutno nam je službeni avion na remontu a ne volimo baš ići komercijalnim linijama.

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.