Pogledajte video snimke predavanja s konferencije DORS/CLUC 2012

Od 23. do 25. svibnja 2012. godine održana je 19. manifestacija Dani otvorenih računarskih sustava/Croatian Linux Users Convention 2012. Nakon izvjesnog vremena čekanja napokon su dostupne video snimke s predavanja.

Riječ je o središnjoj, najvećoj, najposjećenijoj i najstarijoj hrvatskoj manifestaciji iz područja: otvorenih sustava, operacijskih sustava GNU/Linux, otvorenih normi u Informatici i open source filozofije.

Posebno bi istaknuli gostovanje Darka Parića, pomoćnika ministra Uprave za informatizaciju, od kojeg smo imali prilike čuti o planovima Vlade RH na području informatizacije javne uprave s posebnim osvrtom na namjere šireg korištenja slobodnog softvera.

DORS/CLUC 2012 video snimke

Izvještaj s konferencije ste već imali prilike pročitati, a od nedavno su dostupne i video snimke predavanja; možete ih pogledati na YouTubeu te na taj način uhvatiti makar dio atmosfere. Playlista s video zapisima nalazi se ovdje: DORS/CLUC 2012 video snimke.

Odlične vijesti za sve koji nisu imali priliku prisustvovati konferenciji.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.