Gameplay Football – Zaigrajte malo nogometa i na Linuxu

Zanimljiva igra nam dolazi iz Properly Decent studija. Radi se o nogometnoj simulaciji. Igra se razvija za Windows i za Linux platforme.

Nemojte očekivati ništa spektakularno. Igra izgleda prilično skromno. Međutim, ako uzmete da na Linuxu u biti i nema neke poštenije nogometne igre, ova će dobro doći za ubiti kojih pola sata viška slobodnog vremena. A nekom se možda i svidi pa potroši i malo više od pola sata na natjeravanje lopte.

 

Gameplay Footbal je trenutno u beti i može se besplatno preuzeti sa web stranice developera. Trebala bi raditi na svim Linux distribucijama pod uvjetom da imate grafičku karticu koja podržava OpenGL 3.2. Prije pokretanja igre provjerite da li su vam instalirani sljedeći paketi: SDL, SDL_ttf i SDL_image.
S obzirom da se ipak radi o beti, budite spremni na pokoji bug ali navodno je igra prilično igriva. Kada iziđe iz bete igra će biti komercijalno dostupna po modelu:”plati koliko želiš”.

Pogledajte video:

 

Izvor:Ubuntuvibes

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (2 votes cast)
Gameplay Football - Zaigrajte malo nogometa i na Linuxu, 4.5 out of 5 based on 2 ratings

5 Komentara

Dodaj svoj

ovo zgleda na razini fife 95 ili 97. dobro je kad nema bolje al daleko je to miljama od hvatanja priključka s trenutnim tržišnim trendovima

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.