LinuxLab Konferencija Linux Korisnika 2012 traži predavače

LinuxLab Konferencija Linux Korisnika ove godine održava se 19. i 20. listopada, u Rijeci u prostoru Tehničkog fakulteta.

Linux Konferencija Linux Korisnika

Termin: Petak 19.10. i Subota 20.10

Mjesto: Tehnički fakultet Rijeka

Događanja:

  1. Predavanja u predavaonici fakulteta (kapaciteta cca. 100 ljudi)
  2. Radionice u informatičkoj učioni (kapaciteta 20 ljudi uz osigurana računala sa Fedorom)
  3. Teme mogu biti specifične/stručne iz Open Source domene računarstva, elektrotehnike i novih tehnologije ili jednostavne, široj publici zanimljive koje se mogu dodirivati i netehničkih aspekata Open Sourcea.

Uvjeti:

Obrađivanje prikladne teme, održavanje predavanja besplatno na engleskom ili hrvatskom jeziku te dopuštenje da se predavanje snima i kasnije bude dostupno na Internetu pod CC-BY-SA licencom.

Primjer Izjave možete preuzeti ovdje u PDF obliku.

Okruženje predavanja:

Za predavanje će se osigurati projektor i platno, računalo, razglas, ploča, brojač vremena i voda. Trajanje predavanja je između 30-45min. Za radionice će se osigurati projektor i platno, računalo, razglas, ploča, brojač vremena, voda i 20 računala za polaznike s Fedorom. Trajanje radionice se ponaosob dogovara predavačem. Otvoreni smo čuti dodatne želje predavača, te ako postoji potreba za kakvom dodatnom pripremom s naše strane rado ćemo se prilagoditi u granicama dopuštenim politikom Fakulteta.

Smještaj i prehrana:

Ako se radi o predavaču koji nije iz Primorsko-goranske županije, osigurati će mu se smještaj koji će, u dogovoru s njim, biti u prostorijama Crvenog križa ili u privatnom smještaju organizatora. Pokriti će se i putni troškovi u iznosu ekvivalentnom cijeni karte za vlak. Za dan predavanja predavačima je osiguran ručak u kantini fakulteta.

Prijave se prikupljaju do 5.10. u 23:59

Za sve dodatne informacije i prijavu obratite se putem kontakt forme na sljedećoj web stranici: linuxlab.riteh.hr.

Izvor: linuxlab.riteh.hr

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

1 Response

  1. 10. listopada 2012.

    […] LinuxLab Konferencija Linux Korisnika 2012 traži predavače | Linux Za Sve. Share this:TwitterFacebookSviđa ti se?Sviđa mi seBudite prvi kome se ovo sviđa.   Ostavi komentar […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.