Raspberry Pi predstavio vlastitu trgovinu s aplikacijama

Popularizacijom pametnih telefona došlo je do “booma” trgovina s aplikacijama na raznim platformama. Jednu takvu dobio je i Raspberry Pi.

Trgovine s aplikacijama zapravo su repozitoriji aplikacija za određenu platformu, najčešće upakirani u obojene kataloge s opisima, slikama i video zapisima. Većina ih sadrži kako besplatne, tako i komercijalne aplikacije, često po vrlo povoljnim cijenama.

Pi Store

Upravo jednu takvu dobio je i Raspberry Pi projekt (minijaturno jeftino računalo o kojem smo više puta pisali na našim web stranicama), u suradnji s IndieCityem i Velocixom. Trenutno je u ponudi tek skromnih 25 aplikacija i igara (sve su besplatne, osim igre “Storm in a Teacup” koja se može kupiti za svega 3 dolara), međutim za očekivati je da će ove brojke s vremenom rasti.

Trgovini možete pristupiti putem web adrese store.raspberrypi.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Raspberry Pi predstavio vlastitu trgovinu s aplikacijama, 4.0 out of 5 based on 1 rating

3 Komentara

Dodaj svoj

Pa ja ni ovako ne vidim sta je tu specijalno i zasto je moralo da stoji jos par firmi iza toga … mislim ovo je projekat od jednog dana. Slozis prodavnicu na OpenCart platformi i eto ti … mislim … Ali ajde da pozdravim projekat, mada nikad nisam bio za te računare. Mada je ok primena za internet.

još jednom sve pohvale Raspberry Pi timu.

od prvog dana je jasno da iza ovog projekta stoji marketinški genije ( nekoliko njih ? )

znam da je zajednici otvorenog koda puno važnije promicanje nekih drugih vrijednosti, ipak – gledajte i učite od majstora !

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.