Mandriva OEM program

Jedan od najvećih europskih proizvođača Linuxa, kompanija Mandriva, danas je pokrenula partnerski program za proizvođače PC hardware-a. Ovaj program nudi mnoštvo beneficija OEM proizvođačima i potpuno je besplatan. Program je posebno orijentiran na proizvođače hardware-a za jeftina PC računala, Nettop-ove, Netbook-ove te sve ostala Desktop i Laptop računala koji žele da kroz svoju ponudu isporučuju pred-instaliran Mandriva Linux operativni sustav. U paketu dolazi i marketingška podrška i ostali savjeti.

Od sada OEM partneri mogu da izaberu nivo partnerstva koji odgovara njihovim potrebama. Novim OEM programom, Mandriva želi da ojača odnose sa OEM partnerima širom svijeta.
“Najbitnija stvar koju smo naučili iz našeg iskustva proteklih godina je da je blisko strateško partnerstvo od vitalnog značaja za optimizaciju rastućeg i dugoročnog uspjeha. Našim novim OEM partnerskim programom želimo da pružimo efikasnije servise našim OEM partnerima”, objasnio je Gaurav Parakh.

Mandriva OEM program je uspostavljen kako bi Mandrivinim OEM partnerima pružio sve što im je potrebno za uspjeh sa svim korisnicima. Ovim programom, Mandriva pomaže tim OEM-ovima da pruže svojim korisnicima kompletnu uslugu i atraktivnu Linux platformu naklonjenu korisnicima. Jedan od najvažnijih zahtjeva za OEM partnere je da više eksponiraju partnerske proizvode kako bi povećali obim posla sa što manjim troškovima. Sa ove točke gledišta, partneri će imati beneficije zajedničkog PR-a, Mandrivinog brendiranog promotivnog i prodajnog materijala, treninga i reklame na Mandrivinom web siteu. Partneri će također dobiti demonstracijske verzije proizvoda.

Priključivanjem u besplatan Mandriva OEM Program, OEM proizvođači ne dobivaju samo pristup Mandrivinim OEM proizvodima uz popust, već i razne pogodnosti nekoliko drugih servisa koje pruža Mandriva.

Beneficije OEM programa:

  • Vaš proizvod uključuje najbolju Linux distribuciju na tržištu,
  • Proširujete svoje granice,
  • Mandriva pruža globalnu rasprostranjenost Vašem brandu kroz svoje kanale,
  • Mandriva Vam pomaže da umnožite svoju prodaju.

Više informacija o projektu na sljedećoj poveznici.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.