Nexus 7 je rasprodan!

Googleov Nexus 7 tablet je izgleda pun pogodak! Kombinacija cijene i mogućnosti te činjenica da se radi o Googleovom uređaju kojeg ne kontrolira niti jedna telekomunikacijska tvrtka su se pokazale neodoljivima. Zalihe koje su isporučene američkim prodavačima elektronike su se rasprodale i uređaj je gotovo nemoguće pronaći u trgovinama!

Nexus 7 tablet

 

Uređaj je sada moguće kupiti jedino preko Google Play servisa. Vrijeme čekanja za manji 8 GB uređaj je nekoliko dana, a za 16 GB uređaj je oko dva tjedna.
Iz Googlea kažu da je potražnja za Nexusom 7 neočekivano visoka i da se trude udovoljiti potražnji i što je prije moguće isporučiti tablet svojim kupcima.
Da vas podsjetimo, Google Nexus je sedam inčni tablet pogonjen Jelly Bean inačicom Android operativnog sustava. Iako je uređaj punokrvni tablet Google ga prodaje po cijeni od samo 200 dolara čime je postao i više nego konkurentan Appleovom iPadu koji košta i više nego dvostruko.
Na žalost, Nexus nije dostupan u Hrvatskoj. Nadamo se da će kada se prva navala smiri i mi moći doći do ovog zanimljivog uređaja.

Izvor:ZD net

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

8 Komentara

Dodaj svoj

meni se ne dopada kaj su postali kao apple da prodaju modele po kapacitetu. Trebali su omogučiti da se stave sd kartice tj da si ljudi poslije sami nadograde koliko žele.

greška u tekstu,nije iPod nego iPad,jer iPod je za slušanje glazbe a iPad je tablet 😉
Btw. jel se zna kad dolazi kod nas?

Nema 3G modul, pa nas ne mogu natjerati na pakete mobilnog interneta. (Tablet koji se ne može spajati na mobilnu mrežu, samo 2k kuna uz mobilni internet?)

Neće jer je ideja oko ovog tableta izbjeći sve telekomunikacijske tvrtke koje zatrpavaju Android tablete nepotrebnim softverom i zaključavaju uređaje koji gotovo nikada ne dobiju update na novu verziju Androida.
Ovo je Googleov uređaj i treba pružiti potpuno iskustvo korištenja Androida. Bez bloatwarea i skinova.
A ako želiš mobilni internet koristiš tethering sa svog mobitela.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.