Objavljen Corel® AfterShot™ Pro za Linux

Nedostatak profesionalnih alata na Linux platformi ozbiljna je boljka i jedna od većih prepreka pri odabiru ovog operacijskog sustava.

Stvari polako, ali sigurno idu na bolje. Corel, tvrtka koja iza sebe ima nekolicinu kvalitetnih, profesionalnih alata za rad sa grafikom, najavila je dostupnost Corel AfterShot Pro u nativnom Linux izdanju.

Znači li ovo da bi uskoro mogli vidjeti i CorelDRAW na Linuxu?

 

Corel AfterShot Pro namijenjen je profesionalnim fotografima; alat pruža vrhunske performanse, posebno pri radu sa velikim brojem fotografija gdje optimizirano iskorištava višejezgrene procesore, ima podršku za RAW format fotografija, napredno uređivanje, upravitelja fotografijama i mnoge druge mogućnosti.

Naravno, radi se o vlasničkom softveru, koji je pored Linuxa, dostupan i na Windows/Mac platformama, po cijeni od 89,09€ (postoji i Trial izdanje koje omogućuje isprobavanje aplikacije u ograničenom vremenskom periodu, kako bi dobili što bolji uvid prije kupnje).

Detaljan popis mogućnosti, kao i više informacija o samom proizvodu možete naći u službenoj najavi. Za preuzimanje ovog alata svratite na corel.com.

Što mislite, znači li ovo da bi uskoro mogli vidjeti i CorelDRAW na Linuxu?

Pogledajmo još kratku video prezentaciju:

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Objavljen Corel® AfterShot™ Pro za Linux, 5.0 out of 5 based on 1 rating

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

1 Response

  1. Ante Primorac napisao:

    Nadam se da će ovaj potez potaknuti i ostale proizvođače profesionalnih software-a da rade nativne software za linux. Čim naprave CorelDraw za linux ja se vraćam na linux 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.