Objavljen Corel® AfterShot™ Pro za Linux

Nedostatak profesionalnih alata na Linux platformi ozbiljna je boljka i jedna od većih prepreka pri odabiru ovog operacijskog sustava.

Stvari polako, ali sigurno idu na bolje. Corel, tvrtka koja iza sebe ima nekolicinu kvalitetnih, profesionalnih alata za rad sa grafikom, najavila je dostupnost Corel AfterShot Pro u nativnom Linux izdanju.

Znači li ovo da bi uskoro mogli vidjeti i CorelDRAW na Linuxu?

 

Corel AfterShot Pro namijenjen je profesionalnim fotografima; alat pruža vrhunske performanse, posebno pri radu sa velikim brojem fotografija gdje optimizirano iskorištava višejezgrene procesore, ima podršku za RAW format fotografija, napredno uređivanje, upravitelja fotografijama i mnoge druge mogućnosti.

Naravno, radi se o vlasničkom softveru, koji je pored Linuxa, dostupan i na Windows/Mac platformama, po cijeni od 89,09€ (postoji i Trial izdanje koje omogućuje isprobavanje aplikacije u ograničenom vremenskom periodu, kako bi dobili što bolji uvid prije kupnje).

Detaljan popis mogućnosti, kao i više informacija o samom proizvodu možete naći u službenoj najavi. Za preuzimanje ovog alata svratite na corel.com.

Što mislite, znači li ovo da bi uskoro mogli vidjeti i CorelDRAW na Linuxu?

Pogledajmo još kratku video prezentaciju:

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Objavljen Corel® AfterShot™ Pro za Linux, 5.0 out of 5 based on 1 rating

1 Komentar

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.