Prijavljeni na VIDI WEB TOP 100 natječaj, pružite nam podršku!

Ove godine odlučili smo ponovo prijaviti se na natječaj VIDI WEB TOP 100 Awards za 2012. godinu.

Oni koji nas duže vremena prate, sjetit će se da je Linux Za Sve web stranica pobijedila na VIDI WEB TOP 100 Awards kao najbolja od najboljih internet stranica u kategoriji Znanost, obrazovanje i kultura za 2009. godinu. Na natječaje koji su uslijedili nismo se prijavljivali, međutim ove godine odlučili smo ponovo “zaigrati” te na taj način ujedno postali kandidat među ukupno 1286 prijavljenih web stranica.

Jedna od novosti ove godine je mogućnost da simpatizeri podrže željene stranice putem društvenih mreža; u našem slučaju dovoljno je otvoriti VIDI stranicu s prijavom i odabrati “Like“, “Tweet“, “Digg” ili “g+1“, ovisno o tome koje društvene mreže koristite.

Na taj način pružate podršku i pomažete u promociji Linux za Sve web stranice, te zajedno s nama ističete važnost FLOSS-a i GNU/Linuxa, na čemu vam je zahvalna čitava zajednica okupljena oko projekta.

VIDI WEB TOP 100

“Vidi visokotehnološki natječaji i događaji koji se vežu uz njih (svečane dodjele, panel diskusije, rasprave i dr.) danas su najznačajniji natječaji u Republici Hrvatskoj s tradicijom dužom od jednog desetljeća.
Vidi Web Top 100, Premijerova web nagrada, Vidi e-novation i ICT gold značajno su doprinijeli popularizaciji visokih tehnologija, Interneta i informatike u Republici Hrvatskoj.

Svečana dodjela Vidi nagrada redovito je događaj koji zainteresira hrvatsku javnost u najširem smislu riječi i rado je posjećena od strane vodećih gospodarstvenika, web industrije, akademske zajednice, estradne i sportske elite, novinara i urednika vodećih hrvatskih i regionalnih medija te najviših državnih dužnosnika (Premijeri, ministri, državni tajnici).
O Vidi natječajima te Vidi nagrađenima redovito pišu i govore vodeći hrvatski masovni i poslovni mediji, televizijske i radijske postaje, tiskani mediji, web.

Vidi natječaji stavljaju svjetlo na ono najkvalitetnije od visoke tehnologije što Hrvatska danas može ponuditi svijetu. Na taj je način Vidi natječaj svjetionik svim pojedincima, tvrtkama i organizacijama koje Hrvatsku, ali i regiju žele vidjeti kao visokotehnološku zemlju konkurentnu u globalnim okvirima… (top100.vidi.hr)”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.