Upišite se u kartu Linux korisnika

Kolega Stefan potrudio se pripremiti kartu Linux korisnika, odnosno kartu posjetitelja Linux za Sve portala, pa Vas pozivamo da se upišete. Tko zna, možda u Vašem malom mjestu ima Linux entuzijasta s kojima bi se mogli povezati.

Upis je jednostavan, trebate unijeti samo lokaciju, ime (ili nadimak) i naziv distribucije. Prije nego krenete, provjerite jeste li ulogirani s Google nalogom.

NAKNADNO DODANO: Čini se da se našao pojedinac koji si je dao dovoljno vremena i truda da izbriše sve Vaše unose i ostavi samo “živio Windows” poruku. Nakon stotinjak unosa i zajedničkog stvaranja, pobijedila je destrukcija, misao vodilja ove tužne osobe. Srećom, ne radi se o službenom projektu već o forumskoj zafrkanciji, pa šteta nije toliko strašna. Naša karta je u izradi, temelji se na OpenStreetMapu, pokrivat će čitavu regiju i naravno, biti zaštićena od ovakvih izroda.

Autor: S. I., I.G, 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

20 Komentara

Dodaj svoj

Ovdje ce se vidjeti pravi duh “open zajednice” svatko ima moc sve unakaziti, ali vjerujem da nece biti problema, jedino ako slucajno netko nekome promijeni lokaciju, to je ljepota ovakvog pokreta, puno postenih i dobrih ljudi…

Ako slucajno ko promijeni lokaciju tudju i primjeti to odmah neka stisne na undo, ja sam slucajno jednom isto promijenio al sva sreca pa odmah primjetio 😉

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.