Drupal Balkan Summit Zagreb 2012

Drupal Balkan Summit je regionalna konferencija koja okuplja Drupal i Open Source entuzijaste i entuzijastkinje, te sve one koje žele naučiti nešto više o samom Drupalu i Open Source web tehnologijama.

Konferencija se održava dva puta godišnje u organizaciji Drupal zajednica iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

drupal_balkan_summit_zagreb

Treći po redu Drupal Balkan Summit održat će se u Zagrebu 8. i 9. prosinca 2012. godine.

Više informacija možete pronaći u članku o samitu.

Postanite sponzor!

Pripremili smo tri prigodna sponzorska paketa pomoću kojih ćete omogućiti održavanje Drupal Balkan Summita u Zagrebu, te jasno pokazati spremnost Vaše organizacije za pružanje podrške Drupal projektu i općenito razvoju otvorenih i slobodnih web tehnologija.

Više detalja pročitajte u članku o sponzorima ili u brošuri u PDF formatu koja na jednom mjestu sadrži sve informacije o događaju.

Poziv predavačima

Sudjelujmo zajedno u kreiranju programa! Prijavite predavanje i temu o kojoj biste voljeli pričati na samitu.

Prijave zaprimamo do 26. studenog 2012.

Ulaznice u prodaji!

Za sudjelovanje na Drupal Balkan Samitu potrebno je unaprijed kupiti ulaznicu preko entrio.hr online sustava za prodaju karata. Broj karata je ograničen na 100.

Kupnjom ulaznice u iznosu od 75 HRK (€ 10) podržavate organizaciju konferencije, te razvoj Drupala i njegove zajednice, a zauzvrat dobivate kartu za događaj, ručak te fora majicu. 🙂

[PR]

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

4 Komentara

Dodaj svoj

Kada vec pricate o Drupalu, ja nikako da ga instaliram na Linux Mint 13 – mate.

Zapne kod popunjavanja podataka za bazu, napravi 31 tabelu u bazi, i onda me vrati na pocetak instalacije ili nekad na kraju ali ne dobijem finish… Ali zato sam ga iz prve instalirao na Linux Mint 11 bez problema.
Jos da dodam da na 13 lako i bez problema instaliram WordPress. Ili neke druge app. Samo Drupal zeza a imam sve sto trazi od verzija php, mysql, apache… – ona validacija prodje prilikom instalacije da je sve ok.

Jel ima neko tih problema a koristi Linux Mint 13 – Mate ??

Nesto si krivo napravio. Meni na Mint 13 radi normalno. Evo prije par dana instalirao. Btw cinnamon. DE nema ti veze sa instalacijom Drupala.

Provjeri si da li imsa ove pakete sudo apt-get install apache2 php5 mysql-server php5-mysql php5-gd

Imam sve te pakete, i tako sam i instalirao okruzenje.. Verifikacija na Drupal bila je zelena i kaze da sve imam… WordPress radi bez problema i drugi projekti… Pokusavao sam preko raznih tutoriala da instaliram ali uvek ista greska – Drupal je bagovit. ako se javi greska mora da vrati ERROR i tu nema opravdanja… a ne da me sa 5 koraka prebaci na 1, nekad na 7 a nekad na 3. I sam ne zna gde treba da ide, sto je vrlo cudno za jednu web aplikaciju. Iskreno takvo sumanuto ponasanje jedino sam sada video kod Drupala.
Tako evo teme za samit: Zasto ne moze da se instalira Drupal na Linux Mint Mate 13
Ako neko ovde ima bas Mate neka pokusa da instalira.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.