Linux New Media Awards 2011

Nedavno smo objavili pobjednike časopisa Linux Journal, izabrane od strane čitatelja sa kojima se niste baš složili, sudeći po objavama na forumu.

Sada imate priliku i sami sudjelovati u izboru najbolje Linux Desktop aplikacije. Radi se o natječaju Linux New Media Awards 2011, kojeg organiziraju izdavači Linux Magazinea i Linux Pro Magazinea. Nagrade ukazuju na projekte, ljude, organizacije, kompanije i dr., koji su pokazali vrhunski doprinos Linux odnosno FLOSS zajednici.

Natječaj je prvi puta organiziran 2010. godine, kada je Ubuntu nagrađen kao najbolja Linux distribucija. Ove godine fokus je na aplikacijama i svi ste pozvani da sudjelujete – jednostavno ispunite kratku formu i potvrdite glas e-mailom (upravo smo i sami to učinili, postupak je brz i jednostavan).

Ostavite svoj glas putem ove jednostavne forme

 

Pobjednici svih kategorija biti će odabrani od strane žirija sastavljenog od 300 stručnjaka iz Linux/FLOSS svijeta (urednici raznih Linux časopisa, ali i velika imena kao što su Mark Shuttleworth, Linus Torvalds i Alan Cox).

Pobjednici Linux New Media Awards 2011. natječaja biti će objavljeni na CeBIT-u u Hannoveru, Njemačka, 8. ožujka ove godine. Događaj će biti popraćen i online uživo prijenosom.

U komentarima nam možete šapnuti za koga ste glasovali 😉

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Ivan

Osnivač linuxzasve.com portala - autor brojnih tekstova o Linuxu i otvorenim sustavima. Pokazuje izrazite simpatije za informacijske tehnologije, uz naglasak na web i društvene mreže.

You may also like...

2 komentara

  1. zwer napisao:

    nagradu bi trebao dobiti mplayer, vlc ili neki slican projekt. a dobit ce je gigant tipa libre office kako to obicno bude

  2. Branko napisao:

    XMBC. Sad sam ga friško instalirao i nije loš.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.