Linux za sve majice

I ove godine, ekipa sa foruma se udružila kako bi izradili kratke majice sa motivima LZS-a, savršen geek accessorie za tople dane koji nam stižu. Nakon poduže rasprave i raznih prijedloga, suzili smo izbor na dva motiva, te na majice u crnoj i crvenoj boji (pogledati ih možete na slikama ispod teksta). Cijene su za sada informativne, ali vrlo blizu stvarnom stanju – 32,00kn/majica + troškovi poštarine. Više informacija, kao i upute za narudžbu možete pronaći na ovoj poveznici.

Moramo napomenuti kako je ovo striktno organizirani poduhvat forumaša – kupnja većeg broja majica kako bi se dobio popust na količinu. Sama stranica linuxzasve.com nema nikakvu financijsku dobit (dobrom voljom pojedinaca omogućit će se posredovanje između vas i tvrtke koja će izraditi majice)

NAKNADNO AŽURIRANO:

Po drugi puta, ekipa sa foruma uspješno je organizirala tisak majica sa LZS i HOW motivima, a prve reakcije već danas dolaze sa svih strana (forum, Twitter, Facebook itd.). Drago nam je kako možemo reći da su barem do sada, isključivo pozitivne. Topli dani su ovdje, majice isporučene (ako vaš primjerak još nije stigao, očekujte poštara narednih dana), i pravo je vrijeme da se proštetate gradom u geek izdanju, pritom promovirajući Linux i slobodni softver. Posebne zahvale kolegama koji su se prihvatili ovog, nezahvalnog posla, i “odradili” preko 230 majica. Za sve koji su propustili inicijativu – više sreće sljedeće godine.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.