Linux za Sve majice sezona 2012.

Kako bi stara poslovica rekla “Bolje ikad nego nikad!” pa tako evo i LZS majice ove godine malo kasne, ali tu su, ipak ih nismo preskočili i tradicija se nastavlja 😉

Ove godine smo se odlučili na malo diskretniji dizajn.

Pogledajte kako majice izgledaju:

 

Majice su izrađene od 100% pamuka 150 g. Cijena još nije definirana jer ne znamo točnu količinu, ali će se kretati u rasponu od 38 do 45 kn. Uračunajte i poštarinu od 15 kuna za do 3 majice te 24 kune za 4 do 6 majica.

Točan iznos ćemo znati do kraja tjedna. Računajte da će cijena biti povoljnija ako budemo imali više naručenih majica.

Naravno da ne bi kasnije došli u neugodnu situaciju, prije narudžbe provjerite da li netko od ukućana, susjeda ili prijatelja treba (ili će trebati) LZS majicu.

Za sve koji žele naručiti kliknite i ispunite formu za narudžbu.

Narudžbe traju do Petka 10.08.2012.

 

OSOBNO PREUZIMANJE MOGUĆE NA PODRUČJU SLAVONIJE (ove godine majice idu iz Osijeka)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

47 Komentara

Dodaj svoj

a tako. Pošto ću na godišnji odputovati neznam kako ću imati vezu na net? Onda kada se vratim ću izvršiti uplatu, ako ne prije.

Hoćemo se opet dogovorit za ručnu primopredaju recimo za one iz Zagreba pa usput dogovorimo neku pivu kao za prošle majice? 🙂

Naručeno,… i također palac gore za osobno preuzimanje uz popratne aktivnosti (cuga i grickalice da ne bi bilo zabune 🙂 )

ekipa ispricavam se sa nisam i ovdje napomenuo ranije (na forum sam pisao mislio sam da sam i ovdje),,,, osobno preuzimanje moguce na podrucju slavonije (majice idu iz Osijeka)

Narudzbe ce ici do kraja iduceg tjedna

u ponedjeljak idem do tiskare pa cu vidjeti i za zenske modele majica
(nestignem nista ranije sljaka me ubija evo tek prije sat vremena dosao kuci a sad je 00:27h, 🙁 )

vrijeme komentara na ovom wpressu kasni sat vremena tak da nije bilo pola 12 nego pola 1 i nije do radnog vremena birtija nego do divljeg radnog NEvremena firme u kojoj radim 🙁

ok nakon istrazivanja po raznim tiskarama najpovoljnija ispada ipak ona gdje su LZS maje radene i prosle godine, sto ce biti 40kn po majici + postarina i lzs link ce ipak ici na ledja a ne na rukav (da je ostao na rukavu maja bi odmah bila skuplja 🙁 )

Potvrđujem, meni je danas stigla majica.

Može se i na portal, kao vijest sa time? Da su majce počele pristizati.

…znači, Borise komadi se ljepe, neka 🙂

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.