6.026 pregleda

Naručite svoju LZS majicu!

12

Završilo je petodnevno glasovanje za LZS majicu 2014. godine u kojem ste mogli birati između gotovo dvadeset radova.

Ovim putem zahvaljujemo svim autorima koji su od svog slobodnog vremena izdvojili pokoji sat i poklonili nam svoju viziju LZS majice. Kao i uvijek, pristigli su nam stvarno dobri radovi i mislim da našim forumašima nije bilo lako odabrati najbolji među njima.

Borba je bila neizvjesna do samog kraja. Za pobjednika natječaja odabrali ste majicu pod rednim brojem sedamnaest. Tako će 2014. godina biti u znaku distrohoppera. Zašto bismo se odlučili za samo jednu distru kad ih možemo imati sve?

Pobjednik natječaja za LZS majicu 2014. godine

Pobjednik natječaja za LZS majicu 2014. godine

 

Sada je vrijeme da polako krenemo s naručivanjem. Okvirna cijena majice će iznositi četrdeset(ak) kuna. Cijena je određena prema narudžbi od dvjestotinjak majica (što nam je dosadašnji prosjek), a točan iznos ćemo znati nakon završetka narudžbi.

Da ne duljimo, posjetite http://info.linuxzasve.com/majice/, popunite sve podatke u tablici i sačuvajte mail s potvrdom narudžbe.

Naručivanje će trajati dva tjedna, a nakon njega kreću uplate. Kad završimo s uplatama, majice će krenuti svojim novim vlasnicima koji će okolnim znatiželjnicima morati objašnjavati što to znači distrohopper i zašto je nužno svakih mjesec dana instalirati makar jednu novu distru na svoje računalo.

Slučajni prolaznici koji nisu upoznati s Linuxom će također imati priliku od vas naučiti ponešto o svakoj od prikazanih distri.

Ima tu materijala za cijeloljetnu zabavu i možete biti sigurni da vam s novom LZS majicom tema za razgovor nikada neće nedostajati. ;)

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (2 votes cast)
Naručite svoju LZS majicu! , 5.0 out of 5 based on 2 ratings

12 komentara

 1. Igor napisao:

  Koja je procedura za kupovinu majice iz Srbije?

 2. Loreia napisao:

  Samo kratko pitanje. Jel se moze birati bijela ili crna majica, ili su samo crne u ponudi? U linku za narudzbu se ne vidi ta opcija, pa valjda onda nije moguce birati, al eto, bolje pitat nego skitat.

 3. NoMaam napisao:

  Zahvaljujem.

  Pozz

 4. coolaid napisao:

  Kako će biti uplate ?

 5. Petar napisao:

  IMHO najružniji dizajn, ali the tribe has spoken pa kaj je tu je. Svejedno ću si naručiti jednu.

 6. lutherus napisao:

  Je možda moguća uplata preko paypala ili skrilla?

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.