1.065 pregleda

Osijek: razmjena vještina

0

Pozivamo sve entuzijaste i zaljubljenike u računala, slobodni i otvoreni kod, linux operativni sustav, te ponešto ugodnog druženja da dođu na razmjenu vještina u Linux udrugu Osijek u srijedu 15.10.2008. izmađu 16 i 18h. Dakako, dobrodošli su kako početnici, tako i oni koji već ponešto znaju o linuxu i svemu što uz to ide.

Za sva pitanja i prijedloge možete se javiti na naš forum te izraziti svoje želje o onome što vas zanima, i što bi željeli naučiti. Ili, ako vam je tako lakše, možete jednostavno doći u naš prostor u zakazano vrijeme te na licu mjesta postaviti pitanja.

Za one koji su do sada već željeli doći, a termini održavanja im nisu odgovarali, bilo bi također dobro da se izjasne koji dani u tjednu im najviše odgovaraju za održavanje sastanaka i radionica kako bi se bolje mogli prilagoditi većini. To možete učiniti na ovome linku.

Također, ako do sada još nikada niste sami instalirali linux na svoje računalo, a niste sigurni kako to učiniti, donesite svoje laptope ili stolna računala (dovoljno je ponijeti samo kućište, monitore imamo), pa ćemo vam mi pomoći oko instalacije.

Evo i direktnog linka na temu na forumu vezanu za ovu razmjenu vještina. Adresa na kojoj nas možete naći je Vukovarska 3, što je označeno na karti.

Javite se, i vidimo se u srijedu.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Povezani članci:

Ubuntu Pangolin Linux Ins...
Linux za Sve okupljanje u...
DORS/CLUC 2013 konferenci...
Sutra Ubuntu 13.10 Instal...
[Ispravak] U Osijeku se p...

Ostavi komentar

© 2016 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.