1.236 pregleda

Rijeka – Konferencija Linux korisnika

0

LinuxLab organizira konferenciju korisnika slobodnog softvera i alternativnih operativnih sustava. Dobrodošli ste svi koji koristite slobodan softver, a i ostali koji ga ne koristite, a zainteresirani ste, želite se informirati, ili samo želite vidjeti kako izgleda okupljanje ove vrste. Događaj je zamišljen kao popodnevno okupljanje koje uključuje kratke prezentacije različite tematike, radionice, te neformalno druženje.

Ako želite sudjelovati javite se na naš mail, linuxlab@riteh.hr , ili se javite nekom od članova (mailom, IM-om, telefonom ili uživo). Ako ste zainteresirani za držanje prezentacije ili radionice na eventu također se javite, bilo koja tema vezana uz slobodan softver je poželjna. Sva predavanja i radionice možete vidjeti ovdje. Sve prijave su otvorene, ulaz je besplatan.

Planirani termin održavanja je petak, 21. svibnja, ali nije konačan (javite se i predložite novi termin ukoliko ste zainteresirani a ne odgovara vam ovaj, konačan datum bi trebali odrediti barem tjedan dana prije održavanja.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Povezani članci:

Ubuntu Pangolin Linux Ins...
LinuxLab Konferencija Lin...
Potvrđeni prvi strani pre...
U Osijeku će se krajem li...
LinuxLab Konferencija Lin...

Ostavi komentar

© 2016 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.