1.125 pregleda

The Humble Indie Bundle

0

Gameri među nama, naišli smo na akciju koja bi vas mogla zainteresirati. The Humble Indie Bundle naziv je za paket popularnih igara dostupnih za sve tri važnije platforme. U paketu možemo pronaći klasike kao što su World of Goo, Aquaria, Gish, Lugaru i Penumbra, sve oslobođene DRM restrikcija. Ovaj paket, koji bi u običnoj prodaji platili oko 80 dolara, možete kupiti po cijeni koju sami odredite! Ipak, možda ne bi trebali škrtariti, naime – novac je namijenjen u dobrotvorne svrhe. Akcija traje još svega pet dana, stoga požurite ukoliko ste zainteresirani! Više o akciji možete pronaći na web stranici izdavača www.wolfire.com/humble.

Radoslav Dejanović na ovu temu piše u kolumni za Monitor.hr

U novoj kolumni za Monitor.hr, Radoslav Dejanović osvrće se na poduhvat Wolfire games studia, koji je nedavno ostvario uspjeh kroz dobro osmišljenu akciju. U nastavku slijedi uvod:

“Kako u vrijeme recesije zaraditi milijun dolara u jednom tjednu – prodavanjem vlastitog softvera? Netko je i u ovim teškim vremenima u roku od tjedan dana skuckao milijun dolara na prodaji vlastitog softvera! Nije bila riječ o nekom posebno pametnom softveru, već o zbirci računalnih igara – po cijeni koju sami upišete u on-line formular! O čemu se radi? Što su napravili? Što je to tako nepojmljivo pametno? Kakav je to fantastičan marketinški trik uporabljen?”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Oznake:,

Ostavi komentar

© 2017 Linux Za Sve. | Impressum | Sadržaj je licenciran pod CC-SA-3.0 ako nije drugačije naznačeno.
Proudly designed by Theme Junkie.