Humble Bundle za Android 2

Nakon kraće pauze dostupan je novi Humble Bundle. Ovaj puta se nude četiri zanimljive igre za Linux, Windows, Mac i Android platformu. Kao i ranije, igre su vaše za koju god sumu novaca odaberete. Ako ste posebno darežljivi i izdvojite više od trenutnog prosjeka, dobivate i petu igru.

Pa, pogledajmo što se u ovom Bundleu nudi:

 

Za igranje ove igre vam treba samo jedan prst i dobri refleksi. O njima ovisi koliko ćete dugo preživjeti trčeći po krovovima. Od niza sličnih igara na pametnim telefonima ova je jedna od boljih. Atmosfera ove igre je izvrsna.

 

Za ljubitelje meditacije i opuštanja. Pomalo neobična ideja omatanja trodimenzionalnih predmeta užetom, uz prilično dobre kontrole i opuštajuću muziku od ove igre je napravila priličnu uspješnicu. Preporučamo igranje na pametnom telefonu jer jedino tako možete u potpunosti doživjeti ovu igru.

 

Ova igra je već bila dio Humble Bundlea. Sada je ponovno u ponudi, a novost je mobilna verzija Cogsa. Za one koji ne znaju, radi se o slagalici u kojoj trebate posložiti sve elemente steampunk stroja i natjerati ga da proradi.

 

FRP igra u kojoj možete istraživati fantastični svijet zemlje Lynaeus. Kombinirajte četiri klase likova, njihove različite sposobnosti i čarolije. Istražite skrivene prostore, iskoristite dobivene predmete. Zbog bogatog svijeta i mogućnosti brojnih kombinacija igra nudi sate igranja.

 

Zabavna platformska strategija. Kontrolirajte svoju vojsku Azteka, Kineza ili Vikinga na potpuno nov način.

 

Kao i ranije, sve igre su vaše zauvijek. Možete ih instalirati na koliko god računala i mobilnih telefona želite. Sve igre su bez DRM-a.

Ne smijemo zanemariti niti da dio novaca ide u dobrotvorne svrhe.

Ako vas zanima ova ponuda, posjetite Humble Bundle stranicu i uplatite koliko god mislite da ove igre vrijede. (Ili koliko možete priuštiti.) Ponuda vrijedi još trinaest dana!

Nestrpljivo očekujemo sljedeće novosti od Humble Bundle ekipe.

 

Autor:Branko S.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.