Linux New Media Awards 2011

Nedavno smo objavili pobjednike časopisa Linux Journal, izabrane od strane čitatelja sa kojima se niste baš složili, sudeći po objavama na forumu.

Sada imate priliku i sami sudjelovati u izboru najbolje Linux Desktop aplikacije. Radi se o natječaju Linux New Media Awards 2011, kojeg organiziraju izdavači Linux Magazinea i Linux Pro Magazinea. Nagrade ukazuju na projekte, ljude, organizacije, kompanije i dr., koji su pokazali vrhunski doprinos Linux odnosno FLOSS zajednici.

Natječaj je prvi puta organiziran 2010. godine, kada je Ubuntu nagrađen kao najbolja Linux distribucija. Ove godine fokus je na aplikacijama i svi ste pozvani da sudjelujete – jednostavno ispunite kratku formu i potvrdite glas e-mailom (upravo smo i sami to učinili, postupak je brz i jednostavan).

Ostavite svoj glas putem ove jednostavne forme

 

Pobjednici svih kategorija biti će odabrani od strane žirija sastavljenog od 300 stručnjaka iz Linux/FLOSS svijeta (urednici raznih Linux časopisa, ali i velika imena kao što su Mark Shuttleworth, Linus Torvalds i Alan Cox).

Pobjednici Linux New Media Awards 2011. natječaja biti će objavljeni na CeBIT-u u Hannoveru, Njemačka, 8. ožujka ove godine. Događaj će biti popraćen i online uživo prijenosom.

U komentarima nam možete šapnuti za koga ste glasovali 😉

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

2 Komentara

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.