Nagradna igra – proslavimo 500 registriranih članova

LZS forum je nedavno prešao magičnu brojku od 500 registriranih članova, što nam je, moramo priznati, izrazito drago (ipak je forum duša portala i bez njega LZS ne bi bio to što je). Samo ćemo se kratko dohvatiti statistike: dnevno se napiše u prosjeku 42.96 postova, otvori se 4.20 novih tema i registrira se 0.95 novih članova (statistika na današnji dan). Kako bi na neki način proslavili ovo, opet vam organiziramo mini-nagradnu igru, isključivo za postojeće i naravno buduće forumaše. Kako sudjelovati?

Vrlo jednostavno! Potrebno je registrirati se na forum (naravno, ako ste već registrirani ovaj korak možete zaobići) sa validnom e-mail adresom, uredno ispuniti profil i javiti se u podforum “Nagradna igra”, s naslovom “Za nagradnu”. Pobjednik će biti odabran slučajnim odabirom (objava pobjednika je 01.07).

Nagrada? 7″ digitalni okvir za slike (16:9 TFT LCD, Photo Slide Show, 3D effect, podrška za SD/MMC/MS kartice).

Prije nego zaigramo, samo par natuknica:

  • sudjelovanje je dozvoljeno svima osim uredništvu portala te rodbinski vezanim osobama
  • sudjelovati je moguće samo jednom
  • strani državljani mogu sudjelovati, ali u slučaju pobjede sami snose troškove poštarine
  • nagradna igra završava 30.06.2009, dok će pobjednik biti objavljen 01.07.2009.

NAKNADNO AŽURIRANO:

Nagradna igra koju smo priredili za forumaše povodom “okrugle” brojke od preko 500 registriranih članova, danas je službeno završena. Kako smo birali dobitnika? Naravno, u geeky stilu: svaki prijavljeni natjecatelj dobio je vlastiti redni broj, a dobitnik je izabran slučajnim odabirom. “Izvlačenje”, kao i ime dobitnika možete pogledati u obliku video zapisa na ovome linku. Sretni dobitnik dobiva digitalni okvir za slike na kućnu adresu (točne podatke molimo javiti preko kontakt forme). Svima ostalima želimo više sreće drugi puta!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.