Pozivamo vas da ove nedjelje prisustvujete virtualnom sastanku HULK-a

Naši dragi prijatelji iz HULK-a vas pozivaju da prisustvujete virtualnom sastanku na kojem će se raspravljati o ovogodišnjem Info sajmu.

Virtualni sastanak će se održati u nedjelju 6.10.2013. s početkom u 20h, na IRC-u. Razgovor će se održavati na  #hulk-leadership kanalu.

Info-2013

 

Posebno se pozivaju svi koji su zainteresirani za prisustvovanje na Info sajmu kao volonteri. Naravno, pristup je slobodan i svima ostalima. Na sastanku će se raspravljati o organizaciji samog sajma. Budite konstruktivni i pristojni.

Podsjećamo, Info je najveći sajam informatičke tehnologije u Hrvatskoj. Privlači posjetitelje iz cijele Hrvatske, a osim zanimljivih novosti iz svijeta računalstva i gadgeta, na njemu ćete imati jedinstvenu priliku posjetiti daleko najznačajniji štand na kojem će izlagati združene snage hrvatskih FLOSS-ovaca.

Tamo ćete pronaći ekipu iz HULK-a i HrOpena, a čuli smo da će se pronaći i pokoji LZS-ovac. 😉

Stoga, svi potencijalni volonteri razmislite dobro o dan-dva druženja s odličnom ekipom. Shvatite ovo kao jedinstvenu priliku da uživo raspravljate o omiljenoj Linux distribuciji s ljudima koji dijele vaš entuzijazam prema otvorenom softveru, terminalu i tipkovničkim kraticama.
Prezentiranje Linuxa i slobodnih programa zainteresiranim posjetiteljima i posjetiteljicama ne bi trebalo biti nikakav problem. Mi smo svi mladi i zgodni na tom štandu, pa očekujte i takve posjetitelje. 😉

Ako vas zanima kako je to izgledalo prošle godine, preletite našu galeriju:

Info sajam će se ove godine održavati u razdoblju od 14. do 16. studenog. Više informacija o sajmu možete pronaći na ovoj poveznici.

Čekamo vas na IRC-u ovu nedjelju!

Pročitajte originalnu HULK-ovu obavijest.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 3.5/5 (8 votes cast)
Pozivamo vas da ove nedjelje prisustvujete virtualnom sastanku HULK-a, 3.5 out of 5 based on 8 ratings

You may also like...

1 Response

  1. b4sh napisao:

    Ja sam ukljucen i nadam se da cu sutra imati nesto malo vise vremena 🙂

    LP b4sh

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.