Predavanja i radionice udruge SOK u sklopu Platformata

U Splitu udruga za promicanje korištenja sustava otvorenog koda – SOK, održava predavanje u sklopu manifestacije nezavisne kulture i umjetnosti.

Platformat, manifestacija nezavisne kulture i umjetnosti
U sklopu Platformata, manifestacije nezavisne kulture i umjetnosti, koju organizira Platforma Doma mladih u Splitu, udruga SOK će održati predavanja i radionice po sljedećem rasporedu:
• Subota, 04.05. Uvod u GNU, Linux i otvoreni kod, 17h – 20h
• Četvrtak, 09.05. Uvod u multimediju, 18h – 20h
• Subota, 11.05. Uvod u programiranje – Lazarus, 17h – 20h
• Nedjelja, 12.05. Uvod u programiranje – Python, 17h – 20h
Predavanja i radionice će se održati u prostorijama udruge. Ulaz je slobodan.

Važne poveznice:

Udruga SOK: Web stranica
Koalicija udruga mladih: Web stranica
Platforma Doma mladih: Facebok stranica

Više o Platformi Doma mladih:

Zagovaračka platforma na lokalnoj razini – neprofitna, nestranačka i participativna inicijativa za nezavisnu kulturnu scenu i scenu mladih/za mlade.Platformu Doma mladih čine organizacije civilnog društva iz područja suvremene kulture i umjetnosti i ustanova u kulturi: Koalicija udruga mladih KUM, Multimedijalni kulturni centar, Style Force – udruga za kulturu i novoscenski pokret, Kulturna alternativa mladih – HRAM, Platforma 9.81 i eksperimentalna izvedbena kompanija „Room 100“.Aktivnosti zagovaračke platforme uključuju: izradu dugoročnog plana rada i njegovo javno objavljivanje; razradu mehanizama modela funkcioniranja Doma mladih; osiguravanje participacije u donošenju odluka kroz model međusobne komunikacije; definiranje kriterija za djelovanje u Domu mladih. Platforma Doma mladih provodit će zagovaračke aktivnosti s ciljem da se Platforma pozicionira kao bitan akter u kreiranju lokalne kulturne politike. Platforma poseban naglasak stavlja na zagovaranje transparentnog dodjeljivanja sredstava za rad organizacijama u kulturi te praćenje investicija lokalne samouprave u zgradu Doma mladih. Kontakt: platformadomamladih@gmail.com

DORS/CLUC 2013

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Predavanja i radionice udruge SOK u sklopu Platformata, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

1 Komentar

Dodaj svoj

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.