Pro3x Nautilus Edition

Mnogi poduzetnici ovih su dana dobili čestitku od tvrtke koja im je isporučila softver za poslovanje – u većini slučajeva radi se o fakturi sa pristojnim iznosom, a sve za naknadu prebacivanja stope PDV-a u 23%. Još jednom je loša strana vlasničkog softvera izašla na vidjelo, pa dok čekamo da se vlada predomisli još koji puta oko PDV-a, možda je vrijeme da razmislite o prelasku na open source program za vođenje poslovanja.

Pro3x softver za poslovanje

 

Prenosimo kompletnu PR objavu nove verzije Pro3x programa, napisanog od strane domaćeg autora:

Pro3x Nautilus Edition je besplatni open source program za podršku poslovanja mailh poduzetnika i obrtnika. Kao nasljednjih Pro3x Community Edition programa, Nautilus donosi već poznato okruženje sa mnoštvom novih mogućnosti. Najznačajnije promjene u odnosu na prethodnu verziju programa su podrška za lokalizirani ispis uz primjenu različitih predložaka računa, mogućnost primjene u različitim poreznim sustavima kao i podrška za rad u višekorisničkom okruženju.

Pro3x Nautilus Edition se može uspješno primjeniti u različitim poreznim sustavima sa različitim poreznim stopama, pa ga mogu koristiti i poduzetnici i obrtnici iz Hrvatske, ali i iz susjednih zemalja. Različite porezne stope se mogu vrlo jednostavno definirati i povezati sa artiklima. Porezne stope se mogu mjenjati bez utjecaja na prethodno izdane račune Izgled računa se automatki prilagođava ispisu sa ili bez izračuna poreznih stavki.

Pro3x Nautilus Edition podržava rad u višekorisniškom okruženju čak i u slučaju kada su korisnici smješteni na udaljenim lokacijama. Program se može koristiti u kombinaciji sa više vrsta baza podataka, a osnovna instalacija dolazi sa podrškom za MySQL i Apache Derby bazu podataka.

Program je pisan u Java programskom jeziku. Izvorni kod programa je javno dostupan i može se slobodno mjenjati i prilagođavati. Program se može koristiti na svim populatnim operacijskim sustavima kao što su Windows, Vista, XP, Linux, Mac OS X.

Samu aplikaciju, više informacija kao i poveznice za preuzimanje možete pronaći na sljedećoj web adresi http://www.pro3x.com.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 4.0/5 (1 vote cast)
Pro3x Nautilus Edition, 4.0 out of 5 based on 1 rating

You may also like...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *