Proslavi deset godina LZS-a novom majicom!

Ove godine obilježavamo deset godina postojanja našeg portala, stoga smo odlučili oživjeti pomalo zaboravljenu tradiciju izrade majica.

Na natječaju je pobijedila Soul_Sampleova minimalistička terminal majica koju možete vidjeti na slici ispod, a kojom će se svaki Linux korisnik moći pohvaliti u društvu.

Pobjednička majica u crnoj varijanti

Ovogodišnje majice su izvrsne kvalitete: izrađene su od 100%-tnog pamuka, gustoće 165 g/m², a proizvodi ih Fruit of the Loom.

Svoju majicu možete naručiti već sad, popunjavanjem obrasca na ovom linku.

Narudžbe traju do 11. 8. 2017. u 00:10, ali možemo ih produljiti po potrebi.

Pobjednička majica u bijeloj varijanti

 

Na bazi 50 naručenih, cijena jedne majice iznosi 44 kn/komad, dok za 100 naručenih iznosi 38 kn/komad, a za 200 naručenih 34 kn/komad.

Dostava se vrši putem Hrvatske pošte te iznosi 6,20 kn za jednu majicu. Više o poštanskim troškovima možete saznati na stranici za naručivanje.

Podaci o uplati i konačna cijena majica bit će poznati tek po završetku ciklusa naručivanja. O svemu ćemo poslati mail na vrijeme. Za sva pitanja, obratite nam se na majice@linuxzasve.com.

Naručite majicu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (5 votes cast)
Proslavi deset godina LZS-a novom majicom!, 3.8 out of 5 based on 5 ratings

8 Komentara

Dodaj svoj

Cijene ovise o ukupnom broju narudžbi. Dakle, ako ti naručiš dvije majice, a ukupno je naručeno 50 majica, cijena je 44 kune. Ako je ukupno naručeno 200 majica, plaćaš 34 kune komad.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.