Sutra naučite ‘WordPress za početnike’ – dođite na besplatne informatičke radionice 9. Culture Shocka

Ove i naredne dvije subote u terminu od 14 do 17 sati križevački će Klub kulture biti mjesto okupljanja zainteresiranih za ovladavanje informatičkim vještinama. Sutra će u sklopu 9. Culture Shock Festivala Andrej Dundović i Viktor Prevarić iz udruge P.O.I.N.T održati radionicu na temu „Wordpress za početnike“ o postavljanju i održavanju mrežnih stranica zasnovanih na tom slobodnom sustavu za upravljanje sadržajem na webu.

Polaznike će se uvesti u osnovnu terminologiju weba i način funkcioniranja mrežnih stranica. Svaki polaznik moći će samostalno postaviti WordPress na stvarni poslužitelj, nakon čega će se ukratko proći kroz uporabu i funkcionalnosti ove popularne slobodne web aplikacije. Na zadnjem dijelu radionice obradit će se mogućnost proširivanja WordPressa priključcima kao i stiliziranje njegova izgleda raznim temama.

Radionica je otvorena za sve zainteresirane, a preporučuje se donijeti vlastito prijenosno računalo, kako bi naučeno odmah mogli i primijeniti.

Plakat informatičke radionice na 9. Culture Shock Festivalu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (5 votes cast)
Sutra naučite 'Wordpress za početnike' - dođite na besplatne informatičke radionice 9. Culture Shocka, 5.0 out of 5 based on 5 ratings

2 Komentara

Dodaj svoj

Radionica se nije snimala — više smo bili usmjereni na pojedinačni pristup polaznicima koji su pokušali što više samostalno ovladati WordPressom, dok se pristup “ex cathedra” (pogodan za snimanje) iskoristio samo za uvodni dio radionice.

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.