Beograd: neformalno okupljanje Linuxaša

O čemu se radi?

Opušteno okupljanje uz ćaskanje i pićence. Priča je skroz neformalna i bez neke utvrđene tematike. Linux je tu više kao neka spojnica koja nas povezuje, nego obavezna tematika.

Veliko-Malo?

Za sada je dolazak potvrdilo osmero ljudi. Zato kažemo malo. Prisutni će biti članovi Mint Srbija, Slackware Srbija zajednice, nekoliko ljudi iz Ubuntu Srbija tabora kao i članovi LUGoNS zajednice. Zato kažemo veliko.

pivo

Što ako nisam iz Beograda?

Ako niste iz Beograda, biti će organiziran prijevoz od autobusne/željezničke postaje do izabrane lokacije. Za sada je dežurni vozač Vladimir (root sa Minta), ali lako je moguće da ubacimo još nekog.

Za više detalja i za pomoć oko dolaska možete se javiti Bocketu ili Vladimiru. Ostavite nam br. telefona kako bi smo se mogli dogovoriti oko dočeka.

Gdje?

Za sada lokacija (kafić, pub, kafana, restoran) nije fiksno dogovorena. Prijedlozi su dobrodošli!

Kako da potvrdim dolazak?

Javite se na irc kanalima, irc.freenode.net #lugons, #linuxmint-srbija, #slackware-srb, #ubuntu-rs-offtopic.

Što ako znam nekoga koga bi okupljanje moglo interesirati?

Slobodno širite dalje. Gosti su dobrodošli.

Više informacija na LUGoNS

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

11 Komentara

Dodaj svoj

Jesi li kad bio u Osijeku na HULK-ovom InstallFestu? Kakva je uopće atmosfera? Sad kad sam malo bliže možda se i zaletim do tamo.
Odlično je što se organiziraju ovakva druženja, pogotovo za malu linux zajednicu

Ekipo,

Ukoliko neko želi bilo na ovaj, bilo na neki budući događaj da dođe u Beograd, neka bude slobodan da nas kontaktira na loco mail loco@ubuntusrbija.org da organizjemo smeštaj, doček, šta bilo…

Ma dajemo i kompjuter da se poigra, ali pod uslovom da se nešto ne pokvari. 🙂

Koristim priliku da najavim u okviru share konferencije imaćemo i 12.04 prezentaciju. http://loco.ubuntu.com/events/ubuntu-rs/1676/detail/
pa ukoliko neko hoće na share nek mi se javne ima i neka free narukvica za ufur

Poštovani…

Moje ime je Vladimir Kramar, osnivač i koordinator oficijalne Linux Mint zajednice u Srbije.

Ovom prilikom Vas sve pozdravljam i veoma mi je drago što se vest o okupljanju objavili na Vašem portalu.

Linux Mint – Srbija je organizator ovog okupljanja. U tekstu je navedeno da se traži mesto okupljanja, međutim mesto je nađeno i svu organizaciju pokriva Mint Srbija i njeni sponzori.

O svemu ćete biti detaljno obavešteni naredne nedelje.

Svako dobro!

Želim vam odličan odaziv 🙂 A isto tako, želim vam da čitav događaj dokumentirate pa da se može objaviti nekakva reportaža ili slično.

Pozdrav!

Poštovani…

Celo okupljanje će biti zabeleženo fotografijama a najverovatnije i video snimci. Svi oni koji nisu u mogućnosti da dođu biće u prilici da vide kako je to sve izgledalo, pa neki sledeći put da znaju šta propuštaju 🙂

U svakom slučaju, Linux Mint Srbija, kao organizator će uputiti zvaničan poziv Vašem portalu (iduće nedelje kada bude svima prosleđen poziv sa tačnom lokacijom i satinicom) povodom ovog okupljanja, bila bi nam velika čast da se pojavite u nekom broju ovde u Beogradu i uveličate nam Vašim prisustvom ovo okupljanje.

Srdačan pozdrav!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.