Brza, taktična i zabavna – zaigrajmo Subvein: Mutant Factions

Predstavljamo Subvein: Mutant Factions – besplatnu akciju igru za više igrača.

Subvein: Mutant Factions je multiplayer igra sa specifičnim sustavom strategijskih znanja, uključuje luda vozila, preko dvadeset različitih oružja i bezbrojne mape napravljene od strane samih korisnika. Brza, taktična i zabavna, mogli bismo je opisati kao mješavinu GTA2, CS2D i Diabla 2. Najbolje od svega – igra je u potpunosti besplatna. Preuzmite potrebno i u roku par minuta nalazite se unutar igre.

Pogled iz ptičje perspektivne

Igra trenutno podržava Windows i Linux platforme (također, tu su i neslužbeni Mac buildovi). Na Linuxu radi bez problema, međutim ako naiđete na problem sa zvukom odnosno nedostatkom istog, obrišite libopenal biblioteku isporučenu s igrom.

Možete je preuzeti na službenim web stranicama http://subvein.net u trenutnoj verziji 0.73 (veličine 23MB).

Izvor: gamingonlinux.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.5/5 (8 votes cast)
Brza, taktična i zabavna - zaigrajmo Subvein: Mutant Factions, 4.5 out of 5 based on 8 ratings

11 Komentara

Dodaj svoj

Inaće ako vaša distribucija još nema ovu igru u repozitorijima, skiniti tar.gz sa službenih stranica i raspakirajte. Nema potrebe za kompajliranjem, samo pokrenete igru nakon raspakiranja.

Taj Piston nije nigdje službeno potvrđen a mislim da tip iz Xi3 lijepo koristi buku koja se digla oko Steamboxa da bi promovirao svoj mali komp. Mislim da to nije niti blizu Steamboxa.
BTW, evo odličan članak iz The Vergea:
http://www.theverge.com/2013/1/8/3852144/gabe-newell-interview-steam-box-future-of-gaming
To je intervju s Gabe Newellom u kojem on priča o Steamboxu. I još jedna službena potvrda konzole. Ovaj puta od čelnog čovjeka Valvea!

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.