Studentsko programersko natjecanje

U cilju promocije programiranja među studentima, BEST Zagreb u suradnji s tvrtkama IT4U, Netgen i UX Passion od 13. do 23. ožujka 2012. organizira drugo po redu programersko natjecanje BEST Code Challenge 2.0. Nakon prezentacije zadatka od strane tvrtki partnera natjecatelji će imati deset dana za samostalno rješavanje zadatka. Studenti će potom prezentirati svoja rješenja, a najbolje očekuju vrijedne nagrade.

Cilj ovog natjecanja je pružiti mogućnost najboljim programerima da se istaknu te da njihov rad i znanje već za vrijeme studija budu prepoznati od strane istaknutih tvrtki koje se bave razvojem softvera na hrvatskom IT tržištu.

Sudionici natjecanja mogu biti studenti računarstva ili svi ostali studenti koji se bave razvojem softvera i kojima je želja jednog dana raditi u ovoj struci.

BEST Zagreb je neprofitna studentska organizacija, a dio je međunarodne organizacije Board of European Students of Technology (BEST) koja okuplja studente tehnologije s 91 sveučilišta iz cijele Europe, s ciljem njihova uključivanja u izazovne međunarodne projekte kao što su stručni seminari, treninzi, radionice, kulturne razmjene te inženjerska i stručna natjecanja.

Više informacija o natjecanju možete naći na web stranici http://www.best.hr/code-challenge.

Autor: Shrike

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
VN:F [1.9.22_1171]
Stari sustav ocjenjivanja
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

You may also like...

2 komentara

  1. Shicy napisao:

    Odlična stvar za talentirane programere! Želim vam što veću posjećenost i što veću konkurenciju među natjecateljima 🙂

  2. vtuhtan napisao:

    Hvala za informaciju! 😀

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.