Objavljen CrossOver Games 7.2.0

CrossOver Games, posebna branša tvrtke CodeWeavers orijentirana na pokretanje i izvršavanje igara napisanih za Windowse, stigla je u novoj 7.2.0 verziji. Radi se o komercijalnoj aplikaciji temeljenoj na otvorenom kôdu WINE-a, prepravljenog tako da zavrti neke od najpopularnijih Windows igara (openGL i DirectX), i na taj način vas oslobodi dual boota. Cijena je 40 $ (oni koji nas redovno prate, mogli su je dobiti i besplatno), ali naravno tu je i trial inačica koju možete preuzeti sa stranice CodeWeavers.com.

Nova verzija uglavnom donosi ispravke; Steam sada radi s uključenim Compizom, navedena su poboljšanja u “City of Heroes” igri, dodana je službena podrška za SPORE, poboljšana podrška za World of Warcraft: Wrath of the Lich King i dr. Također, napravljena su određene preinake vezane uz DirectX, što bi trebalo poboljšati gameplay na većini igara.

Prije kupovine obavezno isprobajte Trial verziju, da se uvjerite kako će CrossOver Games zavrtjeti vašu omiljenu igru. Svakako probajte i sa besplatnim WINE-om, koji vrlo dobro stoji s velikim brojem Windows igara.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.